kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bir tek Beyaz'ı seyrediyorum

* Bir dönem sunuculuğunu yaptığınız 'Popstar' yarışmasında arka arkaya aşklar yaşanıyor. Abru Gündeş-Osmantan Erkı, Bülent Ersoy-Armağan...
Aşk yaşıyorlarmış, duydum. O dönem benim adım da Ozan Doğulu'yla anıldı. Hepsi yalandı. Zaten orada birisiyle konuştuğunda hemen yazıyorlardı dedikodu çıksın diye. Beni sonra Beyaz'la da yazdılar. O da asılsızdı.

* Beyaz'la da adınız anıldı. Yine programına konuk oldunuz. Her gelişinizde bir uğruyorsunuz mutlaka Beyaz'a...
Beyaz'ı ilk kez 2 sene önce katıldığım programında gördüm. Aslında kendisini pek tanımıyorum ama çok seviyorum. Programına bayılıyorum, çok eğlenceli. Belçika'da çok izliyoruz onu. Belçika'dan takip ettiğim tek program Beyaz'ınki. Onun için o programa katılmayı seviyorum.

SAHNEDE ŞOV KIYAFETİ LAZIM!
* Geçen sene bir programda dans ederken eteğinizi çıkartmıştınız. Kendinizi seksi buluyor musunuz? Çünkü ben şu anda karşımda o seksi kadıdan çok bıcır bıcır bir genç kız görüyorum.
Bazıları benim prodüktörüme, "Ay sen Hadise'yle mi çalışıyorsun, çok şanslısın" diyor. Ben o kıyafetlerle stüdyoya girmiyorum ki! Ama sahnede şov kıyafeti lazım! Mesela ben şimdi burada sahnedeki kıyafetimle oturamam. Normalde spor giyinmeyi tercih ediyorum. Kıyafetlerimi stilistimle seciyoruz.