kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şimdi söz Başak Sayan'da

Sekiz çocuk babası, çapkınlıkta sınır tanımayan şarkıcı Julio Iglesias ile haberi çıktı oyuncu Başak Sayan'ın. Nasıl çıktı? Başak, son günlerin en popüler sitesi facebook'taki sayfasına koymuş Iglesias ile fotoğraflarını. Gazetelere yansıyan durum şu; Başak, Iglesias ile aşk yaşadıklarını söylüyor ama bu haberin duyulmasından tedirgin oluyor. Ben de çarşamba yazımda 'paparazzilik öldü yaşasın facebookazzilik' diye yazmış, "Başak haber olmak istemiyorsa neden fotoğraflarını facebook'a koyuyor?" demiştim. Başak da uzun bir e-mail döşenmiş. "Ben ne böyle bir açıklamada bulundum ne de böyle bir şey itiraf ettim" demiş. Sonra Başak'la konuştum. Şimdi söz Başak'ta. İyisi mi, kararı siz verin.
* Başak Hanım, Julio Iglesias'la ilişkiniz oldu mu? O açıklama kesinlikle bana ait değil. Facebook'a girip fotoğrafı bulmuşlar. Evet bir seyahat oldu ama özel bir durum yok!
* Ama haberi yapan gazete bu konudan çok emin... Ama ben bunları demedim!
* O zaman olayı bir de sizin tarafınızdan dinleyelim. Julio'nun burada yıllardır görüştüğü dostları var. Biz, onu buraya getiren ekip vasıtasıyla bir yemekte tanıştık. Aramızda hiçbir şey olmadı. Gazeteciler aradılar sordular. Ben "Tanıyorum ama özel bir durum yok" dedim.
* Bu arada Didem Erol'a da laf attınız. "Ben onun gibi değilim" dediniz. Didem Erol'la derdiniz nedir? Tek o var, gazetelerde yabancılarla resmi çıkan! Ben o duruma düşmek istemedim. Ama şimdi pişmanım, keşke demeseydim. Düşünemedim.

UTANÇ DUYUYORUM!
* Facebook'u nasıl keşfettiniz? Ben 20 gündür hastanedeydim. Bağışıklık sistemim çökmüştü ve o sırada duydum. Gerçekten facebook'a fotoğraflarımı koyarken, başıma bunlar gelir diye düşünemedim. O kadar düşüncesizce yaptım ki...
* Siz gerçekten ne iş yapıyorsunuz? Ben ekonomi okudum. Ve okurken televizyonda kamera önü ve arkasında çalıştım. Ama hayalimdeki iş oyuncu olmaktı.
* Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler, bu haber o hesap mı? Bu haberler bana zarar verir. Ben iyi bir tarafını göremiyorum
* İnsanların sizi nasıl tanımasını istersiniz? Kendine malzeme yapmaya çalışan biri gibi gözükmekten utanç duyuyorum...
* Şapkayı önünüze alırsanız, sizin yanlışınız nedir? Fotoğraflarımı düşüncesizlik edip facebook'a koymuş olmam! Ama en büyük hata, ağzımdan çıkmayan şeylerin çıkmış gibi gözükmesi. O haber ben söylemişim gibi gösterilmiş. İki gündür uyumuyorum, çok hassasım.
* Peki Julio Iglesias ile ilişki durumunuz nedir? Arada dostluk var. Buradan gittiğinden beri iki defa konuştum, o kadar. İnanılmaz bir adam. Çok etkileyici, çok nazik, çok kibar, çok komik.