kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Soner Özübek Serdar Özübek

Halk ne diyor?

İşte Türk askeri..
PKK baskınında şehit olan Soner Özübek'in asker ağabeyi Serdar Özübek, kanuna göre muaf tutulduğu halde kalan 2.5 aylık görev süresini tamamlamak için birliğine döneceğini söyledi.

ESRA BAŞ: İşte Türk askeri, Mehmetçik. Tüm milletimize örnek Mehmetçik. Allah tüm Mehmetçiklerimizi, vatan için görev yapan tüm asker ve polisimizi korusun.

ALİME ÇETİN: Maalesef 'Vatan sağolsun' demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Bu birlik ve beraberliğimizi, halkın tek yürek oluşunu gördükçe umudumu kaybetmiyorum. Helal olsun Serdar sana, seninle gurur duyuyoruz. Tüm şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum, başımız sağolsun. Hepimiz Mehmetçiğiz!

BARIŞ TANRISEVER: Bu vatan, bu aslanların sayesinde bu günlere geldi. Acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz kardeşim. Başımız sağolsun.

CUMHUR GÜNERİ: Tüm şehit ailelerine baş sağlığı diliyor, acılarını ailecek gönülden paylaşıyoruz. Şehitlerimize de Tanrı'dan rahmet diliyor, mekanları cennet olsun diyoruz. Ey şehidin kardeşi, o şehit sadece sana ya da sizin aileye ait değil. O hepimizin evladı, hepimizin kardeşi. Onlar olduğu sürece bu vatan var olacaktır. Yoksa her yapacağı şeyi 'Dur ABD'ye sorayım' yok. 'AB ne der, ABD izin verdi-vermedi' diyenlerin sayesinde ayakta durmuyor bu vatan. Topraklarında yatan şehitler, evliyaların yüzü suyu hürmetine ayakta duruyor, gerisi yalan palavra..

ÖZLEM DUYGUN: Helal olsun... Türkiye'nin böyle insanlara ihtiyacı var!