kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
"Mor rengi her zaman çok sevmişimdir" diyen Cameron Diaz, geçtiğimiz mayıs ayında düzenlenen Kostüm Enstitüsü Galası'na John Galliano imzalı bu mor elbisesiyle katılmış ve uzun süre şıklığından bahsedilmişti.

Diaz 2007 yılının 'en şık kadını' oldu

Ünlü aktris Cameron Diaz, giyim tarzıyla Us Weekly dergisi tarafından 2007 yılının 'en şık kadını' seçildi. Derginin moda editörleri Diaz'ın tarzını seksi, zarif ve rahat olarak nitelendirdi..
Onereye gitse tüm gözler onun üzerine çevriliyor. Modacılar onu giydirmek için birbirleriyle yarışa giriyor. Cameron Diaz, giyim tarzıyla birçok yıldıza fark atıyor. Geçtiğimiz ocak ayında 5 yıllık sevgilisi Justin Timberlake'den ayrıldıktan sonra giyimine daha da çok özen gösteren Diaz, vücudunun güzelliğini öne çıkaracak tercihler yapmayı seviyor. Us Weekly dergisi tarafından 2007 yılının 'en şık kadını' seçilen Diaz için derginin moda editörleri şöyle konuşuyor: "Cameron, karizması ve güzelliğini şık kıyafetleriyle tamamlıyor. Bu da onu bir moda ikonu yapma yolunda destekliyor." Onunla birlikte çalışan modacılar da, "Cameron modayı yakından takip ediyor. Çok cesur bir kadın. Kimsenin giymeye cesaret edemeyeceği kıyafetleri giyiyor" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları