kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Misafirlerinizi evde şımartma fırsatı!

Milano'da, eski Başbaban Berlusconi, Madonna, Ronaldo, John Galliano, Fiat'ın veliahtı Elkann Agnelli, Valentino Rossi ve Brooke Shields gibi sayısız ünlü isimin uğrak yeri olan L'Altra Risacca'nın yurtdışındaki ilk şubesi Maslak'taki Sheraton Oteli'nin giriş katında hizmetinizde...

ŞEF NAPOLİ'DEN GELDİ
Şef Carlo Bernardini ve Napoli'den özel getirdiği Executive Şef Emiliano Luggo'nun beraber hazırladıkları mönüde; İtalyan mutfağını misafirlere tam anlamı ile yaşatmak için vazgeçilmez, klasik ve yöresel lezzetlere yer vermişler. Restoranda özellikle İtalyan ürünlerini tercih ediyorlar.

EV YAPIMI MAKARNA
Misafirlere çok çeşitli alternatifler sunuluyor. Mesela 'bottega' veya 'gastronomia'da teşhir edilen taze ev yapımı makarnalar, İtalyan peynir ve şarküteri çeşitleri, zeytinyağlar, zeytin çeşitleri gibi pek çok İtalyan ürünlerini satın alma imkanı var. Bunların yanısıra çok özel malzemeler de temin edilebiliyor. Beyaz balsamic sirke, mürekkep balığı kreması, trüf yağı ve beyaz trüf ile siyah trüf ezmeleri gibi kolay bulunmayan İtalyan lezzetlerini de burada bulmak mümkün. Ayrıca önceden sipariş vererek, Şef Emiliano Luggo'nun sizler için hazırlayacağı taze makarna, ev yapımı ekmek ve grissini gibi İtalyan mutfağına has yiyeceklerle, evinizde dostlarınıza keyifli davetler verebilirsiniz. Mekanın yemek ve şarap mönüsü, 10 gün içinde kış mönüsüne geçiyor. Burada en önemli nokta, şaraplarda, arzu edildiği takdirde kadeh servis yapılabilmesi. Markası ne olursa olsun!