kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Paris hayatında yeni bir sayfa açtı

Hapiste geçirdiği günlerin sonrasında kendini hayır işlerine vereceğini söyleyen Paris Hilton sözünde durdu. Gece gezmelerinin sayısını azaltan sosyetik güzel, bu yeni haliyle herkesin takdirini topluyor..
Alkollü bir şekilde araç kullandığı için ehliyetine el konan ve buna rağmen direksiyon başına geçen Paris Hilton, bu olay sonrasında haziran ayında 45 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı. İyi niyeti sayesinde cezası 23 güne indirilen Hilton, hapisten çıktıktan sonra eski hayatına 'tövbe' edeceğini dile getirmişti. Nitekim sosyetik güzel, kötü günlerinde verdiği sözleri unutmadığını geçtiğimiz haftalarda sergilediği davranışlarıyla kanıtladı.

Çok olgunlaştı
Hilton, hapisten çıktıktan sonraki zamanlarını hasta çocuklarla ilgilenerek, AIDS hastalarına bağış toplayarak, Afrika'daki yardıma muhtaç insanların yanına giderek geçirmeyi tercih etti. Hilton'a yakın bir kaynak, "Paris hapisteyken tüm hayatını gözden geçirme fırsatını buldu. Orada yaşadığı zor zamanlarda hayattaki önceliklerini değiştirmeye karar verdi" şeklinde konuşuyor. Hilton'ın geçmişe oranla çok daha hassaslaştığını söyleyen yakınları, "Artık olgun bir kadın gibi hareket ediyor, sorumluluklarının bilincinde" yorumunda bulunuyor. Çocuklara yönelik kampanyalarda özellikle yer almaya çalışan sosyetik güzel de, "Çocukların mutlu olduğu zaman yüzlerinde yer alan ifadeyi görmeye bayılıyorum" diye konuşuyor.