kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Milletin zevki için estetik yaptıramam

BAŞAK ÇOKAN
Müzik dünyasının sesi kadar göğüslerinin büyüklüğüyle de tanınan ismi Nadide Sultan, estetik iddialarına yanıt verdi: Ben bu halimle güzel olduğumu biliyorum. Milletin zevki için estetik yaptırmam. Kıskananlar çatlasın, göğüs farkıyla öndeyim!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Milletin zevki için estetik yaptıramam
Nadide Sultan, dört yıl aradan sonra çıkardığı 'Tek Kişilik' adlı albümü ile müzik piyasasına dönüş yaptı. Eski görüntüsünden eser kalmayan Nadide, kendisindeki bu değişim için "Ruhum kendine geldi" dedi. Göğüslerini küçülttüğü iddialarına şaşırdığını belirten Nadide Sultan, "Küçültmeyi düşünmüyorum. Kıskananlar çatlasın" sözleriyle rakiplerine meydan okudu.

* Herkes fiziksel değişiminizden söz ediyor. Ancak her şeyden önce enerjinizdeki farklılık hissediliyor. Bunun için ne yaptınız?
Hayatımda çok mutluyum; bunun yansıması olabilir. Albüm çok istediğim gibi oldu. Klibi ve fotoğrafları görenler çok güzel tepkiler veriyor. Bu da beni daha enerjik ve mutlu kılıyor.

HEP DALGA GEÇERLERDİ


* Albümünüzdeki şarkılardan önce dış görünüşünüz ses getirdi. İddia edildiği gibi herhangi bir estetik operasyon geçirdiniz mi?
İnsanları inandıramıyorum ama estetik yaptırmadım. Sadece çok bakımlıyım. Kendi saç rengime döndüm ve bu sayede yüz hatlarım ortaya çıktı. Sporun ve dansın verdiği bir sıkılaşma var. Duruşum değişti. Giyinişimle sanki estetik operasyon geçirmiş gibi duruyorum. Kıyafetlerim vücudumu orantılı gösteriyor. Yüzümde de bir şey yok. Sadece kaşlarımı kalınlaştırdım.

* Müziğe adım attığınız ilk günden beri göğüslerinizin büyüklüğü konuşuldu. Genç kızlık döneminizde de göğüsleriniz bu kadar dikkat çekiyor muydu?
Lisedeyken göğüslerimden dolayı kompleksliydim ve kambur yürüyordum. Okuldaki arkadaşlarım çok dalga geçerdi. Lise bitenceye kadar sevgilim olmadı. Ama göğüslerimle her zaman gurur duydum. Göğüs farkı ile herkesten öndeyim!

YİNE AYNI ŞEYLERİ YAPARDIM

* Müziğinizde ne yenilikler yaptınız? Tarzınız görüntünüzle örtüştü mü?
Sanat müziği eğitimi aldığım için daha önceki tarzımda, fantezi müzik ağır basıyordu. Ancak ben daha çok pop yaşayan bir insanım. Bu yüzden yenilenen müzik tarzımı, görüntüme de yansıttım. Gülşah Saraçoğlu ile tanıştıktan sonra ona albümü dinlettim. Saçımdan makyajıma ve albüm kapaklarına kadar yardımcı oldu. Bunların sonucunda da ortaya farklı bir şey çıktı.

* İlk şöhret olduğunuz yıllarda çektirdiğiniz fotoğraflar, ailenizle aranızda sorun yaratmıştı değil mi?
Evet, ağabeyim uzun süre benimle konuşmadı. Annem ve babamın ayrıldığı, ailemin dağıldığı dönemde albüm çıkardım ve büyük bunalımlar yaşadım. Ailemle görüşemediğim süreç, daha çabuk yanlış yapmama sebep oldu. Kayıp insanlardan biri olup, gidebilirdim. Daha sonra bir çatı altında toplanmayı başardık. O fotoğraflardan pişman oldum!

* Şu anda yeni çıkış yapıyor olsaydınız, nelere dikkat ederdiniz?
O şartlarda ve yine o kadar saf olsaydım, aynı şeyleri yapardım. İnsan hata yaparak doğruyu öğreniyor. O şartlar çok zordu. Anlayabilmeniz için yaşamanız gerekir. Eğer cebimde hayatımı sürdürecek kadar param olsaydı daha sabırlı olurdum.

HATA HATAYI GETİRİR

* Yeni jenerasyon çok sabırsız davranıp, hemen yükselmeye çalışıyor. Ama bu sabırsızlık onlarda psikolojik travma yaratıyor...
Sadece polemiklerle ya da güzelliğinizle bir yere gelirseniz, çok çabuk bitersiniz. Sokakta yürürken insanların size nasıl baktığını gördüğünüzde bitersiniz. Ancak buna aldırmayacak bir karaktere sahipseniz, ünlü olmak çok kolaylaşır. Bunlardan sonra çok para kazanmak da sizin için rahatlaşır. Polemiklere girerek bir yere gelmeye çalışmasınlar. Fiziksel rahatsızlıklar çabuk geçer ancak psikolojik sorunların geçmesi zaman alır. Hata her zaman hatayı getirir.
Haberin fotoğrafları