kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

60 yaşındaki Fikret Öztürk 12 yaşındaki Adilcan'ı dövdü

İşadamı Fikret Öztürk, golf sahasında Adil-Beyhan Benardete çiftinin 12 yaşındaki oğlu Adilcan'ı, sudan bir sebeple evire çevire dövmüş! Annesi ağlayarak olayı anlattı.
Geçen hafta İstanbul Golf Kulübü'nde yaşanan bir olayı duyunca -deyim yerindeyse- ağzım bir karış açık kaldı. Zaten olayı bana anlatan da 'skandal' deyimini kullandı. İşadamı Fikret Öztürk, kulüpte golf antrenmanı yapan Adil-Beyhan Benardete çiftinin oğlu Adilcan'ı sudan bir sebepten dolayı evire çevire dövmüş. Duyunca kulaklarıma inanamadım ve Beyhan Benardete'yi aradım. Olayı doğruladı ve detaylarını anlattı. Kadıncağız, aradan iki gün geçmesine rağmen hala olayın şokunu yaşıyordu. Sesi titreyerek dayak olayını anlattı.

ADİLCAN'IN GOLF HAYATI BİTEBİLİR
Geçen ay düzenlenen 5. Mövempick Golf Turnuvası'nda junior kategorisinde birinci olan 12 yaşındaki Adilcan, kulüpte antrenman yapıyormuş. 9'uncu delikte tam vuruş yapacağı sırada Fikret Öztürk'ü görmüş ve 'for' (golf sporunda oyuncuların birbirlerini uyarmak için kullandıkları terim) diye bağırmış. Fikret Bey korkmuş ve hemen eğilmiş. Sonra etrafında top göremeyince Adilcan'ın yanına gidip "Sen benle dalga mı geçiyorsun!" diyerek tekme tokat girişmiş. Çocuk neye uğradığını şaşırmış. Zaten o günden sonra "Ben bir daha o kulübe gitmeyeceğim, bir daha golf oynamayacağım" diyormuş. Fikret Öztürk'ün yaptığı nereden baksanız büyük bir ayıp. Bir kere 60 yaşında bir adamın, 12 yaşında bir çocuğu dövmesi affedilir gibi değil. Hele Fikret Bey'in öğretmen olduğunu düşünürseniz, ayıbı bir kat daha artıyor. Bir de bu olayın, ilk kuralı centilmenlik olan aristokratların sporu golf oynarken meydana gelmesi ise Fikret Bey'in yaptığını tamamen affedilmez kılıyor. İstanbul Golf Kulübü'nde şimdi herkes bu olayı konuşuyor. Hatta kulübün yönetimi pazartesi günü bu olay üzerine toplanıp Fikret Bey'e nasıl bir ceza vereceklerini kararlaştıracakmış. Adil-Beyhan Benardete çifti, bugün Öztürk'ü savcılığa da şikayet etmeye hazırlanıyor.