kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Altın Portakal'da tüm partiler iptal edildi!

HANDE ŞARMAN MERKEZ
44. Antalya Film Festivali pek çok ünlü isimle, cuma günü görkemli açıldı ama festival kapsamındaki tüm partiler, Hakkari'deki terör saldırısı nedeniyle bir bir iptal oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Altın Portakal'da tüm partiler iptal edildi!
44. Antalya Altın Portakal Film Festivali önceki gece görkemli bir törenle başladı. Açılış gecesinde festival kapsamında düzenlenen 3. Avrasya Film Festivali de başladı. Aspendos Atatürk Kültür Merkezi'ndeki töreni güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy sundu. Yıldızlar geçidinin yaşandığı gecede ünlü dansçı Ziya Azazi de 'Bendeki Sen' gösterisiyle geceye ayrı bir renk kattı.

YARIŞMACI FİLMLER GÖSTERİLİYOR
Açılışı; Tayvan asıllı yönetmen Ang Lee'nin 'Lust, Caution/Dikkat, Şehvet' isimli filmiyle yapılan festivalde dün, yarışma filmlerinden 'Bandonun Ziyareti'nin gösterimi yapıldı. Ayrıca Altın Portakal'ın uzun metrajlı yarışma filmlerinden Abdullah Oğuz imzalı 'Mutluluk' ve Handan İpekçi imzalı 'Saklı Yüzler' de jürinin beğenisine sunuldu. Festivalin dünkü bölümü yarışmacı filmlerin gösterimlerinin yanı sıra, başrollerini dünyaca ünlü oyuncular Russell Crowe ile Peter Fonda'nın paylaştıkları 'Yuma' adlı filmin galasına da sahne oldu. 95'te Sundance Film Festivali'nde 'En İyi Yönetmen' ödülünü alan James Mangold'un filmi, büyük ilgi gördü.
Haberin fotoğrafları