kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bir memur maaşına Kevin Costner konseri

Yeni Haber
Oscar sahibi ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın Modern West adlı müzik grubuyla 30 Ekim'de İstanbul'da vereceği konserin biletleri 100-700 YTL arasında satışa çıkarıldı.
Costner'ın 30 Ekim'de İstanbul WOW Convention Centre'de vereceği konsere 3 bin 700 davetli katılacak. Costner'in konseri için VIP bilet'ten satışa çıkan biletlerin fiyatları, 100-700 YTL arasında değişiyor. Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) yararına da belli bir kapasitede biletin satılacağı gecede, 20.30'da tüm izleyicilerin katılabileceği kokteyl verilecek. VIP-özel bilet satın alan izleyiciler, konser sonrası açık büfe yemekli After Hour Party'e katılacaklar.
Ahmet San ve Cüneyt Ortan Organizasyonu ile "Hollywood Starları Türkiye'de" başlığı altında düzenlenen organizasyonun ilk etabı çerçevesinde İstanbul'a gelen Kevin Costner'ın Türkiye programı da oldukça yoğun geçecek. Los Angeles'ten özel jet uçağıyla İstanbul'a gelecek olan Costner, İstanbul'da Ayasofya'yı, Sultanahmet'i ve Topkapı Palas'ı gezecek. Costner, daha sonra Ankara'ya geçerek Anıtkabir'i ziyaret edecek. Costner ayrıca konser öncesinde, Türk oyuncularla da öğlen yemeğinde buluşacak.
(ANKA)