kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dizide dayısıyla birlikte kamera karşısına geçen Levent İnanır, "Kadir İnanır'la birlikte oynamak büyük bir keyif. Kendisinden her gün yeni bir şey öğreniyoruz" dedi.

Dizi setlerinde oyuncu değil yarasalar var

Ilker GEZİCİ-MAGAZİN
Her hafta sinema filmi gibi dizi çektiklerini ve sette sabahladıklarını söyleyen Kadir İnanır uykusuz kalan oyuncuları yarasaya benzetti..
Soğukalgınlığı yüzünden istirahat etmesi gerekirken 'Kuzey Rüzgarı' adlı dizinin setinde gece gündüz çalışan usta oyuncu Kadir İnanır, dizi oyuncuları için "Yarasa gibiler" dedi.

Çalışmalıyım
Her bölümün 80 dakika olduğunu ve zor koşullarda çalıştıklarının altını çizen ünlü oyuncu şöyle konuştu: "Sinema filmi gibi dizi çekiyoruz. Hastayım ama evime gidip dinlenemiyorum. İstirahat etmem gerekiyor ama mümkün değil. Gidersem mesleğime saygısızlık etmiş olurum. Set durursa dizinin yeni bölümü yetişmez ve yayına giremez. Burada çalışan onlarca insanın ekmeğiyle oynayamam." 24 saatin kendisine yetmediğini ve her gün sette sabahladıklarını söyleyen İnanır, kendisi de dahil sette sabahlayan oyuncuları yarasa ilan etti. İnanır, "Yarasa gibi sabaha kadar ayaktayız. Yaşam tersine döndü, dizi setlerini yarasalar bastı. İşler yetişsin diye acele ediliyor ama bu da kaliteyi düşürüyor" dedi. Ünlü oyuncu sinemayı çok özlediğini ve yakında biri denizde, diğeri de hapishanede geçen iki ayrı sinema filminde rol alacağını da açıkladı.