kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Lütfen gereken yapılsın artık!..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şırnak'ta 13 askerin şehit olması üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu menfur saldırıdan sonra öncelikli beklentimiz, teröristlerin hemen geçirilmesi yeni terör saldırıları için gerekli tedbirlerin hükümet tarafından alınmasıdır."

TALAT ATEŞ: Türk Milleti'nin başı sağolsun. Kahraman Türk ordusunun 13 kahramanı vatan uğruna şehit olmuştur. Bugünkü siyasi iradenin Genel Kurmay Başkanlığı'nın sesine kulak vermesinin zamanı gelmiştir.

ERDEM ARİFAĞAOĞLU: Bunlar, gözleri dönmüş, şuurları kaybolmuş canilerdir. Onlardan aklıselim davranış beklenilmesi hayaldir. Vakit kaybedilmeden en sert tedbir ne ise tatbik edilmelidir. Hükümetimize ve ordumuza desteğimiz tamdır. Lütfen gereken yapılsın artık.

SERVET TATAR: Bundan daha büyük acı olabilir mi? Bir de ailelerine sorun bakalım? Neler yaşıyorlar? Sabrımız kalmadı, bitirin artık bu işi...

SITKI KILIÇ: Acele etmeden, en doğru zamanda sınır ötesi operasyon her zaman yapılmalıdır. Operasyon yapmış olmak için de yapılmamalıdır.