kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
B.J Armstrong, Jason Tune, Julius Erving, Clyde Dexter, Emin Örnek, Toni Austin, Filiz Akın, Bill Austin, Diane-Tom Vertien (soldan sağa).

Türkiye'de işitmeyen kimse kalmayacak!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
'Dünya İşitebilsin Diye' kampanyası ile 2000 yılından beri yaklaşık 155 bin kişiye işitme cihazı hediye eden Starkey İşitme Vakfı, 'Türkiye'de İşitmeyen Kalmasın' adıyla projenin kapsamını genişleterek bin çocuğa daha umut oldu. Starkey İşitme Vakfı Kurucusu Bill Austin ve ekibinin, Starkey'in Türkiye sorumlusu Emin Örnek'in daveti üzerine Türkiye'ye gelmesi onuruna önceki akşam Swiss Otel'de bir gala yapıldı. Geceye, NBA oyuncularından Julius Erving ve Clyde Drexler ile eski NBA oyuncusu BJ Armstrong da katıldı.

FİLİZ AKIN EVSAHİBİ OLDU
İstanbul Valisi Muammer Güler'in eşi Neval Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın eşi Hülya Cerrah da davetliler arasındaydı. Vakfın Türkiye'deki yüzü olarak bilinen ve onursal başkanlığını üstlenen Filiz Akın, yaptığı konuşmada kendisinin de rahatsızlığından dolayı bu cihazlardan kullandığını belirterek; "Hiçbir şey duymayan çocukların bu cihazlarla her şeyi duyabilmelerini sağlamak en büyük mutluluk" dedi. Anlamlı gecede, Özgün, Zeliha Sunal, Zeynep Önkaya, Asya ve Vokaliz Grubu sahne aldı. Galada bir de müzayede yapıldı. Uğur Antik'in sahibi Uğur Batur'un yaptığı müzayedede, kaftandan elmas yüzüge kadar kadar 50 parça eser satıldı. Toplanan 100 bin dolar, Starkey İşitme Vakfı'na bağışlandı.
Haberin fotoğrafları