kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
AYSEL GÜREL'DENİLGİNÇ AÇIKLAMA... Pek çok tıp dergisi okuduğunu belirten Aysel Gürel, 90 yaşındaki bir kadının rahminin çocuk taşımaya müsait olduğunu söyledi.

Zenci çocuk doğurmayı çok istiyorum

BÜLENT İPEK MAGAZİN
Kızı Müjde Ar'ın 'Pis bir evde büyüdüm' sözlerine üzerine "Parmak giren bardaktan bile su içmem" diyen Aysel Gürel ilginç bir açıklama yaptı: Zenci bir çocuk doğurmak istiyorum..
Müjde Ar, geçtiğimiz günlerde NTV'de Pınar Kür, Çiğdem Anat ve Aysun Kayacı ile birlikte yorumcu olarak yer aldığı programda sıradışı açıklamalar yaptı. 'Çılgın Aysel' lakaplı ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel'in kızı olan Müjde Ar, "Ben çocukluğumda çok pis bir evde büyüdüm. Annem bize hiçbir zaman yemek pişirmedi, biz 'açız' dediğimizde aşevine gitmemizi söylerdi" dedi. Ar, annesi Aysel Gürel hakkındaki açıklamalarına şöyle devam etti: "O kadar pis bir çocukluk geçirdim ki, adeta çöp evde büyüdük. Ben hiçbir zaman okula kolalı yakalı önlük ve beyaz çorapla gidemedim. Çünkü annem çamaşır yıkamazdı. Bu yüzden de beyaz çoraplarım kirlendiğinde çekiştire çekiştire kirlenen yerlerini topuğuma getirerek okula giderdim."

ÇOK İYİ BİR ANNEYDİM
Müjde Ar'ın bu sözlerine açıklık getiren anne Aysel Gürel, bu tür konuşmaların şaka olduğunu söyledi. Çok titiz bir karakteri olduğunu anlatan Gürel, gençliğinde çocuklarına tek başına bakmak için büyük özveri gösterdiğini belirtti. Gürel şunları anlattı: "Bir annenin yapması gereken bütün fedakarlıkları yapan çok iyi bir anneydim. Ortada bir baba yoktu. Fakir olduğumuz için genelde kuru fasulye, pilav yiyorduk. O dönem ben tiyatroda çalışıyor, çocukları dedelerine bırakıp turneye gidiyordum. Bu turneler bazen 3 ay bile sürüyordu. Bu şekilde 20 sene çok zor bir hayat yaşadık." Kızının 'Evimiz çöp evdi' sözleriyle ilgili olarak da çok titiz bir kişi olduğunu vurgulayan Gürel, titizlik anlayışını şu şekilde açıkladı: "Biri bardağın içine parmaklarını sokarsa, o bardaktan su içmem."

KEŞKE DÖVMESEYDİM
Çocuklarını yetiştirirken en çok onları dövdüğü için üzüldüğünü ve pişmanlık duyduğunu söyleyen Gürel, "O zamanki hayat şartları nedeniyle her şeye yetişemiyor, çocukları dövüyor ve sonra da üzülüyordum. Bir annenin çocuğuna bir fiske vurmaya hakkı yok" diye konuştu. Bu arada Gürel ilginç bir de açıklama yaptı, sperm bankası aracılığıyla hamile kalabileceğini söyledi: "Zenci bir kız doğurmak istiyorum... Tıp dergileri okuyorum. Bir kadının rahmi 90 yaşında da çocuk taşımaya müsaitmiş."