kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Katil zanlısı Hakan Çal

Genç baba adayı trafik magandası kurbanı oldu

Enis YILDIRIM ANKARA
Ankara'da trafik magandası, 5 aylık evli Ercan Akın'ı kalbinden bıçakladı. Genç sürücü geride, 3 aylık hamile bir eş bıraktı..
Başkentte iftara yetişmek isteyen trafik magandası Hakan Çal (33), kendisine yol vermediği gerekçesiyle çiçeği burnunda damat Ercan Akın'ı (26) kalbinden bıçaklayarak öldürdü. 5 ay önce dünya evine giren Ercan Akın'ın eşi Esma Akın'ın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda görevli Hakan Çal, İvedik Caddesi'nde Ercan Akın'ın kullandığı otomobil ile karşılaştı. İkili arasında yol verme yüzünden çıkan kavgada Hakan Çal, aracının torpido gözündeki ekmek bıçağını, Akın'ın kalbine sapladı. Hemen hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

AĞLAYARAK 'PİŞMANIM' DEDİ
Anne olmaya hazırlanan 19 yaşındaki Esma Akın sinir krizleri geçirerek, "Adalet ona gereken cezayı vermezse, bir şekilde ben vereceğim" dedi. İftara yetişmek isterken katil olan Hakan Çal ise olaydan sonra öfkeli vatandaşların saldırısına uğradı ve yine bazı vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Sorguda ağlayan ve pişman olduğunu söyleyen Hakan Çal, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları