kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Kipa'nın yatırımları sürecek
TESCO Kipa Üst Yöneticisi Simon King, Tesco Kipa'nın yılın ilk yarısında yüzde 55 oranında büyüdüğünü ve 2 bin 250 kişiye istihdam yarattığını kaydederek, yıl sonuna kadar açacakları mağazalarla yatırımlarına devam edeceklerini vurguladı. King, Kuşadası Değirmendere mahallesinde 5 bin metrekare net satış alanına sahip mağazanın inşaatının tamamlandığını belirten King, "Açılış 9 Ekim'de. 2007'nin ilk altı ayında İzmir dışındaki mağaza ağımızı genişleterek, Keşan, Bursa, Alanya, Marmaris, Edirne ve Kırklareli gibi farklı ilçe ve şehirlere mağaza açarak büyüdük. Bundan sonra da, Türkiye'nin farklı bölge ve şehirlerine mağaza açacağız" dedi.

Zorlu Enerji G.Antep'e ilk gazı verdi

ZORLU Enerji Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Gaziantep Doğal Gaz Dağıtım AŞ (GAZDAŞ), bir yıla yakın süren altyapı çalışmaları sonucunda Gaziantep'te ilk doğal gazı Merveşehir'de verdi. GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, "2011'e kadar, Gaziantep'te, imarsız ve altyapı yatırımlarının yapılmasında sorun yaşanan bölgeler hariç, imarlı her mahalleyi doğalgaza kavuşturacağız" dedi. GAZDAŞ Gaziantep Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından 28 Temmuz 2005 tarihinde, Gaziantep, Nizip ve Kilis için düzenlenen, doğal gaz dağıtım ihalesini kazandı.

Atasay'dan % 25 kuruluş indirimi
KURULUŞUNUN 70. yılını kutlayan Atasay "Altıncı Gün'de Altın Fırsatlar" adlı kampanyası bugün başlıyor. Her ayın 6'ncı günü yapılacak kampanyaya göre, gülen yüzün bulunduğu seçili altın ve pırlanta ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca mağazalarda geçerli kredi kartlarına 6 taksit imkânı sunulacak.