kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Aldatma!..

Aldatma!.. Erkek, karısını ya da sevgilisini kiminle aldatır? Hiç şüphe yok ki 'öteki kadınla!' aldatır. Peki kadın, kocasını ya da sevgilisini kiminle aldatır? Şimdi bazı okuyucularım bana diyebilir ki; "Yok canım! Evli kadın aldatır mı?" Öyleyse gelin sizinle 'matematiksel' bir hesap yapalım. Her erkeğin karısını öteki bir kadınla aldattığını varsayalım. 'Her erkek' diyorum çünkü, kadınlar diyor ki: "Erkek milletidir aldatır! Aldatmayan erkek de yoktur. Benim kocam hariç!" O zaman ben de size soruyorum: "Erkeğin birlikte olduğu öteki kadınların hepsinin bekar olduğunu varsayabilir miyiz?" Sizi bilmem ama mantığım bana "Hayır" cevabını veriyor. Öteki kadın dediğimiz aynı zamanda bazı evli kadınlar! Erkeğin sadakatsizliği dillerde pelesenk olmuşken, bazı evli kadınların sadakatsizliği neden bir sır perdesi gibi gizemini koruyor? Nedeni basit. Çünkü, kadınlar erkekler gibi aldatmayı bir 'övünme' veya 'skor' meselesi haline getirmiyor. Aldatan evli bazı kadınların en büyük sanat eseri; 'saman altından su yürütmektir!' Aynı zamanda kadın, şu gerçeği çok iyi biliyor ki; "Erkekler eşlerinin öteki erkeklerle birlikte olmasına kesinlikle tahammül edemez. Bir kadının cinsel sadakatsizliği, o ilişkinin sonunu hazırlar. Bu yüzden de aldatan bazı kadınlarda gizlilik esastır!"

ASLA YAPMAZ DEMİŞTİM!
Bütün bu yazdıklarımı nereyi mi bağlayacağım? Bir okuyucumun gönderdiği e-maile: "38 yaşındayım. Ne yazık ki ben de aldatıldım. Hem de sonuna kadar güvendiğim, asla yapmaz dediğim karım tarafından. Karımla, 4 yıl önce severek evlendik. Karım; oturup kalkmasını bilen, çekici ve alımlı bir kadındı. 1 sene sonra bir kızımız oldu. Kızım, şu anda 3 yaşında. İşin en ilginç yanı ne, biliyor musunuz? Çevremde hiç kimse aldatıldığım için boşandığımızı bilmiyor. Neden mi? Çünkü; kızımım velayetini almak için, o adi kadınla pazarlık yaptım. Çevremdeki insanlar 'Eşinle neden boşandınız?' diye sorduklarında, 'Şiddetli geçimsizlik' cevabını içim kan ağlayarak verdim. Karımın beni aldattığı o adama gelince... Karım ailece görüştüğümüz bir arkadaşımla beni aldattı. Beş para etmez adamı görseniz, dünyanın en tatlı insanı derdiniz. Ortak bir arkadaşımız, karımla arkadaşımı bir otelden çıkarken görmüş. Önceleri bana söyleyip söylememekte kararsız kalmış. Ama sonra bir gün beni çağırdı ve gördüklerini anlattı. Duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm. Daha sonra karımı takip etmeye başladım. Ve onları yakaladım. İkisini de oracıkta dövdüm ama sonrasında ne yapacağımı bilemedim.

HER ŞEYDEN HABERSİZ
Arkadaşım olacak adi adam gelip ayaklarıma kapandı. Karısına bir şey anlatmamam için yalvardı. O günden sonra da arkadaşım olacak adi herifin karısının yüzüne bakamadım. Ama şimdi bir gerçeği öğrendiğim ki kocası tarafından aldatılan o günahsız kadın, eski karımı teselli ediyormuş. "Üzülme! Bakarsın yine barışırsınız" diyormuş. Bunları duyduğum an sinir krizleri geçirdim. Çünkü kadını tam manasıyla eşek yerine koymuşlar. Şimdi adam gibi davranıp, kadına bütün gerçekleri anlatacağım. Kocasının onu boynuzladığını söyleyeceğim. Hem de teselli ettiği eski karımla. Doğrusu size neden yazdığımı bilmiyorum. Ayrıca işin garip olan tarafı da, bu dünyada sadece ben aldatılmışım gibi bir duyguya kapılıyorum. Bu yüzden de kendimi gerçekten berbat hissediyorum..." İşte böyle sevgili okuyucularım. Şimdi ben de size tekrar soruyorum: Sizce 'öteki kadınların' hepsi bekar kadınlar mıdır?