kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cem Davran'la katıldığı programda 1960'lardan esintiler taşıyan kıyafetiyle dikkat çeken Gülşen, koyu bir Şebnem Ferah hayranı olduğunu söyledi.

Gülşen: Tektaşımı kendim alırım

ÖZLEM AVCI
Mimar Fahrettin Aykut'la ilişkisi evlilik yolunda ilerleyen popçu Gülşen, sevgilisinden beklediği tektaş yüzüğü menajeri Berna Müjde'den aldı.....
EVLİLİK İÇİN HEVESLİ
Her fırsatta mimar sevgilisi Fahrettin Aykut'la çok mutlu bir ilişkileri olduğunu söyleyen Gülşen, evlilik konusundaki hislerini de gizlemiyor. Ancak ünlü popçunun sevgilisi Aykut'tan beklediği tektaş yüzük başka bir isimden geldi! Ercan Saatçi'nin Kral TV'deki 'Mucize Nağmeler' programında sol el parmağındaki yüzük evlilik dedikodularına yol açınca Gülşen, tektaşın sırrını açıkladı:

FİYATINI AÇIKLAMADI

"Bu tektaş yüzüğü bana sevgilim Fahrettin Aykut değil, menajerim Berna Müjde aldı. İlişkim çok iyi gidiyor ama evlilik şu anda gözükmüyor. Zaten sevgilimin yüzük almasına gerek yok. Tek taşımı kendim alırım." Gülşen'in menajeri Müjde ise içinden geldiği için böyle bir hediye aldığını belirterek yüzüğün fiyatını açıklamadı.
Haberin fotoğrafları