kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ünlülerin değişmez adresi Bebek

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Ünlü isimler, Ramazan gecelerinde Bebek semtini tercih ediyor. Serdar Ortaç, Okan Bayülgen, Deniz Akkaya ve Demet Akalın gibi isimler her an Bebek'te karşınıza çıkabilir..
Yaz aylarında; sokaklarında, kafelerinde, restoranlarında birçok ünlüyü ağırlayan İstanbul'un Bebek semti; Ramazan ayına ve trafik kaosuna rağmen hareketliliğini kaybetmedi. Serdar Ortaç, Bengü, Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Deniz Akkaya, Demet Akalın ve Cem Özer-Nurgül Yeşilçay ile Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftleri, Bebek'te hemen her gün rastlayabileceğiniz ünlülerin başında geliyor.

ONUN ARABASI VAR
Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam, playboy Murat Cevahir'le yine Bebek'teydi. Her zaman özel koruması eşliğinde, şoförünün kullandığı Transporter minibüsüyle gezen Ortaç, bu kez kendi kullandığı Mercedes'iyle İstanbul gecelerindeydi. Lulu's adlı mekanda Murat Cevahir ve kız arkadaşlarıyla eğlenen popçu, çıkışta soruları yanıtsız bırakarak aracıyla hızla uzaklaştı.

KİRLİ CİPİYLE GEZİYOR
Deniz Akkaya da önceki akşam, arkadaşlarıyla Bebek Lucca'dan çıkarken görüntülendi. Akkaya, kestirip boyattığı yeni saç modeliyle dikkat çekti. İki otomobili olan ünlü model, tercihini bu kez 120 bin Euro değerindeki Audi Q7 marka cipten yana kullanmıştı. Akkaya'nın cipinin çok kirlendiği de dikkatlerden kaçmadı.

YİNE YİYOR
Hepsi grubu üyesi Cemre de bir Bebek müdavimi. Haftanın birkaç günü, özellikle waffle yemek için Bebek'e uğrayan Cemre, geçtiğimiz akşam, yine elinde waffle'la kameralara yakalandı.

ÇEKİLİN EZİLİRSİNİZ
Demet Akalın önceki gece kız arkadaşlarıyla Bebek'teydi. Akalın, oyuncu-sunucu arkadaşı Meltem Ören'in kullandığı araçta görüntülendi. Ünlü şarkıcı, fotoğraflarını çeken gazetecileri, "Çekilin, ezileceksiniz" diyerek uyardı.

İKİ DAKİKA RAHAT YOK
Okan Bayülgen,gazeteciler tarafındangörüntülenmekten herzamanki gibi yine rahatsızoldu. Önceki akşamyanında iki kadınarkadaşıyla bir Bebek'tekafede oturan Bayülgen,fotoğraflarını çeken gazetecilere yine tepkigösterdi. "İki dakikaarkadaşlarımızlaoturamayacak mıyız?"diye söylenerekarkadaşlarının yanındanayrılan ünlü şovmen,hemen bir taksiye atladı.
Haberin fotoğrafları