kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yener'in 'Top 10'unda Serdar Ortaç'a yer yok!

ESİN ÖVET MAGAZİN
"Bakkal müziği dinlemiyorum" diyerek yaza damgasını vuran polemiklerden birini başlatan Hande Yener, kendi 'Top 10'unu açıkladı. Yener'in listesinde bakkal müziği yapmakla suçladığı Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Bengü yok..
Hande Yener'in yazın başında söylediği "Bakkal müziği dinlemiyorum" cümlesi; Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Bengü ile arasında bir polemik doğmasına neden olmuştu. Yener, önceki gün TürkMax'da yayınlanan, menajeri Özgür Aras'ın sunduğu 'Özgür Aras'la Popluyorum' adlı programa katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÜSTLERİNE ALINDILAR
"Ben, kendini her gün geliştiren bir insanım. Geçmiş ile yaşamıyorum. Ben düşüncemi söyledim" diyen popçu, bu düşüncesini üstüne alınanların kendisine yanıt verdiğini ve kendi kendilerine tartıştıklarını ifade etti. Yener sözlerine "Şimdi kimsenin ismini anarak ona prim vermeyeceğim" diye de devam etti. Hande Yener ayrıca programda, kendi 'Top 10' listesini, yani en çok dinlediği 10 şarkıyı da açıkladı. Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Bengü'nün yer almadığı listede; Barış Akarsu, Göksel, Aylin Aslım, Gülhan, Hepsi, Mor ve Ötesi, Sezen Aksu, Murat Boz bulunuyor. Yener listesinde, 10'uncu sırada da olsa, kendisine de yer verdi.

YENİ BİR İSİM GELİYOR
Yener sohbet sırasında, prodüktörlüğe başladığını ve yeni bir isim için bir albüm hazırlığında olduğunu da açıkladı. Ünlü popçu, albüm hazırladığı kişinin ismini vermek istemedi ve şunları söyledi: "Ünlü biri değil. Müzik dünyasının böyle bir isme ihtiyacı var. Şimdi çok gizli bir şekilde bu çalışmayı sürdürüyoruz. Yeni şarkılar ve yeni soundlardan oluşan farklı bir albüm hazırlıyoruz. Tamamlandığı zaman onu müzik dünyasına kazandırmış olacağım. Çok mutluyum."
Haberin fotoğrafları