kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ebru Gündeş

Çıktıkları salonu bir tek Sibel'le Ebru doldurur

ESİN ÖVET MAGAZİN
Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel, 'assolist' tartışmalarına son noktayı koydu: Sibel ve Ebru'ya assolist denilebilir. Onlar salonları doldurur. Hülya'yı kimse dinlemiyor. Gülben ise vasatın üstüne çıkamıyor..
Sanat dünyasının kadın şarkıcıları arasında bir süredir devam eden 'Kim assolist, kim değil?' tartışmalarına son noktayı Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel koydu. Kendilerini assolist olarak nitelendiren şarkıcıların sahne alacak yer bulamamaktan yakınmalarını eleştiren Tuncel şöyle konuştu:

HODRİ MEYDAN!

"27 senelik Günay'ı unutuyorlar. Daha doğrusu hatırlamak işlerine gelmiyor. Günay'da Zeki Müren hariç tüm assolistler sahne aldı. Ama konuşurken bundan bahsetmiyorlar çünkü artık Günay'da çıkamıyorlar, çıkartmıyorum. İnsanlar kendi kendine hava yapıyor. Onca para istemelerine rağmen arkalarında bir dinleyici kitlesi yok. Sadece varoşlardaki seyirciler onları televizyondan izliyor. Kaliteli bir yere çıktıklarında ise peşlerinde hiç kimse yok. Star ya da assolist olduğunu söyleyenler buyursunlar Günay'a. Basın da gelsin görsün. Bakalım doldurabilecekler mi salonu?"

PETEK'LE DEMET İYİ!
Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'ın her zaman sahne aldıkları mekanları hınca hınç dolduracaklarını belirten Tuncel sözlerini şöyle sürdürdü: "Sibel Can ve Ebru Gündeş'e assolist diyebiliriz. Onlar çıktıkları mekanı doldururlar. Ancak diğerleri bunu beceremiyor. Günay'da Hülya Avşar'ı çıkardık, sadece 50 kişi rezervasyon yaptırdı. Gülben Ergen de vasat. Özellikle evlendikten sonra ona duyulan ilgi azaldı. Huysuz Virjin artık yaşlandığı için sahne almak istemiyor ama bence kendisi Türkiye'nin kendi branşında rakipsiz olan sanatçılarındandır. Özcan Deniz ve İbrahim Tatlıses de iş yapar. Bir de Petek Dinçöz iyi gidiyor. Bir keresinde onun arkasından Demet Akalın'ı çıkardık. İkisi de umut vaat ediyor.
Haberin fotoğrafları