kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hakan Öztekin, Avusturya'daki Türklere hitap eden bir internet sitesine de üye.

Çarşambalı Hakan: Klibi ben hazırladım

İlhan DEMİRCİOĞLU SAMSUN
İsmail Türüt'ün olay yaratan türküsüne klibi kendisinin hazırladığını söyleyen Hakan Öztekin "Siyasi bir amaçla yapmadım" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çarşambalı Hakan: Klibi ben hazırladım
İsmail Türüt'ün büyük tepki alan "Plan Yapmayın Plan" türküsüne Hrant Dink cinayetini öven klibi hazırlayarak uluslararası paylaşım sitesi YouTube'a koyan kişinin Samsunlu 21 yaşındaki Hakan Öztekin olduğu belirlendi. Samsun'un çarşamba ilçesine bağlı Çınarlık beldesinde oturan ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi olan Öztekin, olay ortaya çıkınca kayıplara karıştı. Muhabirimizin telefonla ulaştığı Öztekin, klibi hazırlayıp YouTube'a koyduğunu kabul ederek "Benim hakkımda soruşturma yok. Siyasi bir amaçla yapmadım. Şarkıyı dinledim ve içindeki isimleri klipte kullandım. Olayın bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum. Bu şarkıyı yazan da söyleyen de ben değilim. Çağırırlarsa giderim ve ifade veririm" dedi.

ATATÜRK'Ü REDDEDİYOR
Öztekin, üyesi olduğu ve Avusturya'da yaşayan Türklere hitap eden www.karizmatik.at adlı sitede "miCheck" rumuzunu kullanıyor ve bu rumuzla videoyu gönderen kişi olarak görünüyor. Forumlarda yazdığı yorumlara göre tam bir Kurtlar Vadisi hayranı olan Öztekin, Türk-İslam sentezini savunuyor. Osmanlı hayranı olan Öztekin, AK Parti karşıtı ve Atatürk'ü de reddediyor. Yazılarında "Baltaları gömdük ama yerini unutmadık", "Ben ölümü çoktan göze aldım da yanımda kimleri götüreceğim onları düşünüyorum" gibi ifadeler yer alan Öztekin'in, beldenin eski belediye başkanı olan babası Ahmet Öztekin, oğlunun bu işlerle ve siyasetle işi olmadığını öne sürdü. Baba Öztekin "Hrant Dink öldüğü zaman kendi ailemden biri ölmüş gibi ağladım. Buna etrafımdakiler şahittir" dedi.