kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kol timsahın ağzında

ABD'de göle giren 59 yaşındaki adamın kolunu timsah koparıp yuttu. Öldürülen timsahtan çıkarılan kol, yerine dikilemedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kol timsahın ağzında
ABD'nin Güney Karolina eyaletinde bulunan Moultrie Gölü'nde sakin bir pazar gününü şnorkel ile dalarak geçirmek isteyen 59 yaşındaki Bill Hedden, 3.5 metre uzunluğunda bir timsahın saldırısına uğradı. Hedden'in sol kolunu tamamen koparan timsah önce bir süre ağzında tuttu, ardından midesine indirdi.

Çiğnemeden yuttu
Kanlar içinde kalan Hedden, kendini kıyıya attığında karşısında göl kenarına piknik yapmaya giden kilise mensubu bir arkadaş grubu buldu. Gruptaki 4 hemşire Hedden'in kolunu sararak kanı durdurmaya çalıştı. Gölün içinde bulunduğu parkın doğal yaşam görevlileri timsahı vurarak öldürdü. Karnı delinen timsahın içinden kopan kol çıkarıldı. Dev timsah kolu çiğnemeden yuttuğu için kolun yerine dikilebileceğine dair bir umut doğdu.

'Timsah gülümsüyordu'
Ancak piknik için kullanılan bir mini buzdolabına konularak hastaneye götürülen kol, tüm çabalara rağmen yerine dikilemedi. Görgü tanıklarından Jerome Bien, "Kanaması çok kötüydü. Kolu tamamen kopmuştu. Arkama dönüp baktığımda ağzında kol olan ve bana adeta gülümser gibi bakan bir timsah gördüm" dedi.