kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şirket Haberleri

SOSYAL SORUMLULUK
Ariel ve Tansaş 50 bin giysi topladı
ARIEL
ve Tansaş tarafından yürütülen kampanya kapsamında 50 binin üzerinde giysi toplandı. Toplanan giysiler GAP İdaresi'ne bağlı Çok Amaçlı Toplum Merkezleri (ÇATOM) aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Ariel ve Tansaş'ın işbirliğiyle yürütülen, kıyafetlerin toplanıp temizlenerek Güneydoğu'daki ÇATOM aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına yönelik bağış kampanyası sona erdi.

EV ELEKTRONİĞİ
Philips'ten vitaminli tıraş makinesi
PHILIPS,
yeni Cool Skin tıraş makinesi, tıraş sırasında otomatik olarak vitaminler ve bitki özleriyle zenginleştirilmiş özel formülüyle cilde bakım sağlayan bir losyon salgılıyor. Makine tek bir dokunuşla tıraş losyonunu cilde uyguluyor. Suyla yıkayarak temizlenebilen Cool Skin 1.5 saat şarj ile 40 dakika kullanım imkânı sunuyor. Ürünün losyonu otomatik olarak dolduran ve makineyi şarj eden standı bulunuyor.

İÇECEK
Efe, Diageo içkilerinin dağıtımını da yapacak
DIAGEO
Türkiye Dağıtım, Efe Alkollü İçecekler'i portföyün Türkiye'deki satış ve dağıtımından sorumlu tek yetkili distribütörü olarak atadığını açıkladı. Anlaşmayla Diageo, ürünlerinin ithalat, reklam ve pazarlamasını yönetmeyi sürdürürken Efe de Diageo ürünlerinin satış ve dağıtımını yapacak. Diageo Türkiye Genel Müdürü Aydın Soysal ve Efe CEO'su Egemen Demirtaş anlaşmayı büyük fırsat olarak değerlendirdi.

GIDA
"Hazır çorbanın payı yüzde 22'ye çıktı"
RAMAZAN
ile birlikte tüketimi artan hazır çorbada Türkiye'deki pazar her geçen yıl büyüyor. Knorr Ürün Müdürü Burçak Dolanay, "Çalışan kadınların, tek başına yaşayanların ve öğrenci evlerinin tercihi olan hazır çorbaların yarattığı pazar 150 milyon YTL'ye ulaştı'' dedi. Dolanay, 2004'te içilen her 100 çorbanın 83'ünün ev yapımı oranının yüzde 78'e indiğini belirtti.

LOJİSTİK
Yurtiçi Kargo 25. yılı Bolşoy'la kutlayacak
MOSKOVA
Bolşoy Tiyatrosu sanatçılarından oluşan "Bolşoy Bale Yıldızları'', Türkiye'de Yurtiçi Kargo'nun 25'inci kuruluş yıldönümü galasında bir gösteri yapacak. Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Cemil Erman, 1 saatlik gösteriye yakışacak yerin Dolmabahçe Sarayı olduğunu düşündüklerini kaydetti.
Haberin fotoğrafları