kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ceza, hayranı olduğu Sezen Aksu ile sahnede şarkı söyledi. Alessandro Safina ile Sezen Aksu’nun düeti büyük alkış aldı. Alessandro Safina ile Sezen Aksu’nun düeti büyük alkış aldı.

Ajda Disco'ya Sezen meyhaneye götürdü

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Sezen Aksu turnesinin son konserini önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da verdi. Ajda Pekkan'ın 'Ajda bizi Disco'ya götür' sloganına gönderme yapan Aksu "Ben de sizi meyhaneye götüreyim" dedi ve arkasından da alaturka şarkılarla programına devam etti..
P&G'nin Türkiye'de 20. yıl kutlamaları ile 'Geleneksel Yaz Konserleri'ni birleştiren ve Bursa'dan Van'a, Antalya'dan İstanbul'a dokuz ilde müzikseverlerle buluşan Sezen Aksu turnesinin son konserini İstanbul'da verdi. Aksu'yu, aralarında Halil Ergün, Nefise Karatay, Burak Hakkı-Sema Şimşek, Ömer Faruk Sorak, eşi ve 3.5 aylık kızı Derinsu'nun da olduğu 8 bin kişi izledi.

DÜETLER ÇOK BEĞENİLDİ
Geceye Sezen Aksu'nun sürprizleri damgasını vurdu. Darbuka ustası Mısırlı Ahmet, rap yorumcusu Ceza ve İtalyan tenor Alessandro Safina'nın eşlik ettiği Aksu, repertuvarında alaturka şarkılara da yer verdi. Safina ile 'Bile Bile' adlı şarkıda düet yapan Aksu 'Gelsin' ve 'Şinanay' şarkılarında da 'yeni neslin asi delikanlısı' dediği Ceza ile düet yaptı.

AJDA BENİM FENERİM
İzleyiciyle sohbet eden Sezen Aksu, 'Kendi sesimi bulduğum, benim için en önemli şarkı 'Sen Ağlama'dır derken, Ajda Pekkan için 'yolumu aydınlatan fener' yorumunu yaptı. İkinci yarıda siyah straplez bir elbiseyle konserine devam eden Aksu'ya bu kez Mısırlı Ahmet eşlik etti Aksu Mısırlı Ahmet'in hediye ettiği darbukayı görünce "Tıpkı ben!" dedi. Sağ kolundaki bilekliği dikkat çeken Aksu, "Bunları ben tasarlıyorum. Dövmenin altın ve taşlara uygulanmış hali" dedi. Aksu, "Ajda bizi diskoya götür' konseri verirken ben merdivenden düştüm kaseyi çatlattım. Ben sizleri diskoya değil ancak meyhaneye götürebilirim" dedi. Alaturka şarkılar söylerken barkovizyona 'Sezen Bizi Meyhaneye Götür' yazısı yansıdı.
Haberin fotoğrafları