kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Doğum tarihi: 24 Aralık 1984 Burcu: Oğlak Doğum yeri: İstanbul Eğitimi: M.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü

Doğal ve komik olan kadınlar ilgimi çeker

'2005 Best Model Of The World' birincisi Burak Özçivit, beğendiği kadın tipini Cosmopolitan'a anlattı: Doğal olmalı ve beni güldürebilmeli..
Gülüşü önemli
Şimdilerde 'Zoraki Koca' adlı dizide rol alan Burak'ın bir kadında ilk dikkat ettiği özellik doğal olması. Gözler, gülüş ve doğallık onun için çok önemli. Makyajı, frapanlığı ve yapaylığı sevmeyen Özçivit için bir kadının kendisini güldürmesi de önemli.

Doğru işi beklemiş
Best Model seçildikten sonra Özçivit'e birçok dizi için teklif gelmiş ancak hepsi ağa dizileriymiş. Tek tip rollerle değil, farklı rollerin üstesinden gelebilen bir oyuncu olmayı hedefleyen Burak, uzun süre doğru projenin gelmesini beklemiş.

Hayatındaki kadın
Uzun ömürlü ilişkilerden hoşlanan Burak Özçivit, hayatındaki kadını şöyle tanımlıyor: "Ünlü olmadan önce de beraberdik. Her halimi bilen ve beni ben olduğum için seven, güzel, doğal, masum. Tam size bahsettiğim gibi biri."

Nasıl model oldu?
Yakışıklı oyuncu, şöhret olmasını sağlayan Best Model Yarışması'nı şöyle anlatıyor: "Fotoğraflarımı babam göndermişti. Kazandığımda sadece birinci olmanın gururunu yaşayıp, bu macerayı bitirmek istiyordum. Ancak işler öyle gitmedi."

Sinema filmi de var
Zoraki Koca'dan önce 'Televizyon Makinası'nın yönetmeni Alper Mestçi'nin çektiği 'Musallat' filminde rol aldı. 16 Kasım'da vizyona girecek olan filmde yakışıklı oyuncu, bir cini ve cinin çarptığı adamı canlandırıyor. Filmin fragmanları Youtube'da yayınlanıyor.