kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Zeynep'in kıyafetlerini Fadik seçmiş

Önümüzdeki kış üç sinema filmiyle birlikte izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Fadik Sevin Atasoy, filmlerde canlandıracağı karakterlerin kostümlerini kendisinin seçtiğini söyledi.

Kostüm araştırması yapıyor
Geçen hafta, Cemal Şan'ın çektiği 'Zeynep'in Sekiz Günü' adlı filmdeki sevişme sahneleriyle gündeme gelen ve "O sahnelerde utanmadım" diye rolünü savunan Atasoy, "Zeynep'in kıyafetlerini ben belirledim" dedi. Zeynep karakterine en uygun renk ve modeller konusunda araştırma yaptığını anlatan genç oyuncu "Moda dünyasını etkileyen ve trend yaratan fikirlerin sinema filmlerinden çıktığına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Disiplinimi aileme borçluyum
'Zeynep'in Sekiz Günü'nün yanı sıra önümüzdeki sezon Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Beyaz Melek' ve Bahadır Karataş'ın 'Usta' isimli filmleri ile adından söz ettirmeye hazırlanan Fadik Sevin, ailesinin kariyerindeki önemine dair de şunları söyledi: "Sanatçı bir aileden geldiğim için işime yaklaşımım, özverili oluşum ve disiplinimi annem ile babama borçluyum. Çocukluğum turnelerde, kulislerde geçti. Bu ortam benim hem düşünmemi hem de hayal kurmamı sağladı."
Haberin fotoğrafları