kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖZAY ŞENDİR

Hangisini izlersiniz?

Bir yanda Adana Adliyesi'nde alışılmış Cano Aşireti kavgalarından biri, yeni bin yılın en büyük insanlık dramının yaşandığı Darfur'daki kamplardan canlı yayın.
Bir yanda erzak dağıtımı sırasında yaşanan izdiham, diğer yanda Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin AB'nin geleceği ve Türkiye ile ilişkilere dair yaptığı konuşma.
Bir yanda bir alışveriş merkezinin düzenlediği bebek emekleme yarışması diğer yanda Amerika'daki mortgage fonlarında yaşanan krizdeki son durum.
Bir yanda sahibinin adını söylemeyi beceren muhabbet kuşu, diğer yanda Rusya'nın AKKA Antlaşması'ndan çekilme kararının getirdiği riskler...
Türkiye'de büyük kanallarda haber bülteni yapıyorsanız yukarıdaki haberlerden ilk başta yazılanları seçerseniz iyi, diğer yandakileri seçerseniz çok kötü reyting alırsınız.
Haber bültenleri reyting ölçümünden çıkarılsın önerimin bir araya getirdiği Hıncal (Uluç) Abi ile Cengiz Semercioğlu bu örneklere bakarak belki neyi savunduklarını daha net olarak görebilirler.
30 saniyelik "Buzlu yolda kaza yapan araba" haberinde çarpışma anının 35 kere tekrar edilmesine, Derya Tuna'nın Günay'dan çıkarken vurulduğu an ve attığı çığlığın hafızalarımıza kazınacak kadar çok tekrar edilmesine, Adana'da cinnet getiren bir adamın karısını bıçaklama görüntülerinin dakikalarca burnumuza sokulmasına bir itirazınız yoksa benim de diyecek lafım yok...