kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖZAY ŞENDİR

Sen de mi Hıncal Abi?

Hıncal Abi inanmadığı şeyi yazmaz. Dün "Bu ülke insanının masraf edilmiş bir haber bültenini en büyük reytingle izleyeceğine inanıyorum" sözlerini görünce gözlerime inanamadım.
Haber
kanallarının müzik kanalları kadar seyredilmediği bir ülkede yaşıyoruz.
Anlamasını bilene çok şey söyleyen "Yaşamdan Dakikalar" neden yayın saati nedeniyle ATV'den TV8'e gitmek zorunda kaldı? Bu ülkede haber ve tartışma programları neden gece yarısından önce yayına giremiyor? Başbakan'ın konuk olduğu programlar bile ancak saat 23.15 civarında başlayabiliyor.
Hıncal Abi, Digiturk' e telefon açıp History Channel ya da diğer belgesel kanallarının izlenme paylarını bir sorar mısınız lütfen?
Hem gençliğin apolitik olduğundan şikayet etmek hem de iyi habercilik yapılırsa seyredilir demek ne kadar doğru? Haber merkezlerinin kanal yönetimleriyle bütçe kadar, önlerinde reytingi yüksek diziler olması için kavga ettiği bir ülkede yaşıyoruz. Habercilik yarışı dediğimiz şey ajanslardan gelen ve herkeste olan görüntüleri iyi montajlamak ve rakipten önce yayına vermek haline geldi. Buna gönlünüz razı mı?