kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geçen yıl 500 metrekare olan Rock’n Coke ana sahnesi bu sene 700 metrekareye çıkarıldı.

ROCK'N COKE yine 50 bin kişiyi sallayıp yuvarlayacak

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
Türkiye'nin en büyük 'açık hava müzik etkinliği' Rock'n Coke'ta heyecan dorukta! Ünlü rockçılar Franz Ferdinand'ın geldiği ve beşinci yılını kutlayan festivale 50 bin kişinin katılması bekleniyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
ROCK'N COKE yine 50 bin kişiyi sallayıp yuvarlayacak
Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile düzenlenen ve bugün iki grubun sahne almasıyla ısınacak olan Rock'n Coke'ta asıl heyecana bir gün kaldı! 4 yıldır 58 yabancı grup, 500'ün üzerinde yabancı müzisyen, 47 Türk sanatçı ve DJ'yi ağırlayan Rock'n Coke festivali bu dört yılda öyle hızla yol aldı ki; ilk yıl festival alanındaki görevli sayısı 2 bin iken bu rakam geçen yıl tam 7 bin oldu.

200 BİN İZLEYİCİSİ OLDU!
Tabii izleyici sayısı da bu dört yıllda tam 200 bini buldu. İlk yıl izleyici sayısı 40 bin iken geçen yıl bu sayı 55 bine ulaşmıştı. Bu seneki rakam konusunda ise çeşitli tevatürler var. Beklenen rakam biraz mütevazı da olsa organizasyon komitesi 50 bin olarak açıkladı. Öte yandan festivaldeki kamp alanının yine geçen yılki gibi dolması bekleniyor. Her ne kadar kampçı gençlerin sayısı ilk yıl 5 binde kalmış olsa da, geçen yıl gençler çadırın daha eğlenceli olduğunu düşündü ve tam 10 bin kampçı alanı doldurdu. Önceki senelerde 500 binin üzerinde prezarvatifin satıldığı 'Rock'n Coke'taki güvenlik elemanı sayısı ise 650.