kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Demet'in parası, Deniz'in aşkı, Helin'in yaramazlıkları

İnsan söylediklerini, meydan okumalarını unutuyor bazen... "Ben bunları hak etmedim" diye bağırıyor. Demet Akalın, yaz başından itibaren girdiği her polemikte; "Allahıma şükür, işlerim çok iyi, çok iyi para kazanıyorum" diyordu. Ama ne zaman ki iş ciddiye bindi, Demet'in yaz boyunca 3.5 milyon YTL kazandığı konuşulmaya başladı; tehlikenin farkına vardı. Malum maliye gelir hemen kapınıza... Ve hemen açıklamasını yaptı: "Ben bu kadar parayı bir arada görmedim. Böyle şeyleri söylemek çok ayıp ama ben yedi sülaleme bakıyorum."
Deniz Seki de, Hüsnü Şenlendirici de medyanın ilgisinden fena halde bunalmış durumda.. Sadece bunalmak mı? Bir de şikayetçiler. Deniz kızgın, öfkeli... Hüsnü Şenlendirici de öyle. Kızdığı zaman muhabirlerin üzerine bile yürüyor! Yani özel hayatlarının bu kadar çok konuşulmasını, yazılmasını, çizilmesini istemiyorlar. Ama... Bakar mısınız, günlerdir ikisinin bu akşam Mimar Sinan Belediyesi'nin düzenlediği 'Deniz ve Balık Festivali'nde aynı sahneyi paylaşacakları haberleri çıkıyor medyada... Biri çalacak, diğeri söyleyecekmiş. Eee, aşk paraya da tahvil edilmişse çoktan, bundan böyle medyaya kızmalarının, "Bizi rahat bırakın" demelerinin artık bir hükmü kalmamıştır! Sonuçta sahneye çıkmak profesyonel bir iş. Piar lazım. İlgi göreceksin ki; parayı kazanacaksın... Yani istemedikleri medyayı çoktan, bilerek ve isteyerek dahil etmişlerdir hayatlarına. Onun için bu akşam onları izleyecek medya ordusunun her türlü sorusuna hazırlıklı olsunlar. Kızmasınlar yani...
Helin Avşar'ın zaten kendini ifade etme sorunu var. Çünkü elini hangi dala uzatsa o dal kırılıyor. Ve yeteneksiz, ablasının kanatları altında yaşayan bir kız kardeş gibi görünüyor. Yıllar önce, aynı binada olduğumuz Hülya dergisi ekibine katılmış, "Sen çabuk sıkılırsın buralardan" dediğimde, "Yok, artık burası son" demişti. Birkaç hafta geçti, baktık ki Helin yok. Yıllar geçti, Helin de bir sürü yerden geldi, geçti ve hâlâ değişmedi. Son macerası Mikanos'ta oldu. 'Helinik Tatil' programı için adada çekim yapan Helin, kameraların kapalı olduğunu sandığı bir anda, bir gençle çılgınca öpüşmüş. Bu görüntüler televizyona yansıyınca çok kızdı tabii... Sanırım bir dal daha kırıldı yaşam ağacından. Ama o tuvaletteki öpüşme olayından tam da yakayı sıyırmışken; bir daha, bir daha öpüşmek niye? Demek ki, suçu hep başkalarında aramak değil, kendine bakmak gerekiyor.