kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İzel ilk klibinde rol alan Tolga Üstünel ile yeniden kamera karşısına geçti. İzel ilk klibinde rol alan Tolga Üstünel ile yeniden kamera karşısına geçti.

İzel'in 'Gurur'unu Rafet yönetti

Ünlü popçu İzel, yaz başında çıkardığı 'Işıklı Yol' adlı albümünün ikinci klibini 'Gurur' adlı romantik şarkıya çekti. Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını şarkıcı Rafet El Roman'ın üstlendiği klipte, ünlü şarkıcı 13 yıl önce çektiği ilk klibi 'Yakışıklım'da rol alan Tolga Üstünel ile yeniden kamera karşısına geçti.

ÖRÜMCEK FAKTÖRÜ
Bu çalışmanın kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyen İzel şöyle konuştu: "Klibi Rafet'in yönetmesi ve Tolga ile yeniden kamera karşısına geçmemiz büyük anlam taşıyor. Tolga'nın uğuruna inanıyorum. Çok güzel bir klip oldu. Umarım izleyenler de beğenir!" Kıbrıs'ta gerçekleşen çekimler sırasında ayağını örümcek sokan ve bir gün dinlendikten sonra çekimlere devam eden İzel sözlerine şöyle devam etti: "Böyle güzel bir çalışmayı örümcek bile etkileyemezdi! O yüzden iğne oldum ve şişim inince tekrar kamera karşısına geçtim. Sırada üçüncü klip var. Ama şarkıyı sevenlerimiz belirleyecek."