kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar da erkekler kadar sadakatsiz!

Bazı kadınlar, "Erkekler eşlerini aldatıyor" diye söylenir... Aslında kimin sadık olduğuna, kimin olmadığına karar vermek imkansızdır. Çünkü hiçbir ihanet birbirine benzemez. Neden erkeğin sadakatsizliği ağızlarda sakız olmuşken, kadınınki bir sır gibi gizemini koruyor?.
sadakatsiz! Erkekler genelde eşlerini aldatıyor. Bunu nereden mi biliyorum? Onları şöyle bir gözlemlemek yeter de artar bile! Eşlerini aldatan erkekler inşallah kendi spermlerinin içinde boğulurlar. (M. Şenkal)

VALLAHİ kimin sadık olduğuna, kimin olmadığına karar vermek imkansızdır. Neden erkeğin sadakatsizliği ağızlarda sakız olmuşken, kadının sadakatsizliği bir sır perdesi gibi gizemini koruyor? Hiçbir kadın bana şunu diyemez ki; "Kadınlar aldatmaz!" Gerçekten bu düşüncede olan bir kadın varsa, ya kendisi kandırıyordur ya da beni! Bence, "Erkek milletidir yapar" mantığı artık küflenmiş ekmek gibi. Diyelim ki, erkek birlikte olduğu kadını aldatıyor. Erkeğin birlikte olduğu insan kim? Şayet o erkek eşcinsel değilse, aldatma işini başka bir kadınla gerçekleştiriyor. Yani bir kadından diğerine gidiyor. Peki öyleyse kim bu kadınlar? Lütfen bunun cevabını da kadın okuyucularım versin.