kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Fırında meyve

Meyveleri soyup, iri parçalar ve dilimler halinde doğrayın. Meyveleri fırın kabına yerleştirin. Pekmez, tozşeker, tereyağı, limon suyu ve karanfili karıştırıp, meyvelerin üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Dondurma ile ılık servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
* 4 çorba kaşığı pekmez

* 1 çorba kaşığı tozşeker

* 1 çorba kaşığı tereyağı

* 1 çorba kaşığı limon suyu

* 8-10 adet karanfil

* İstenen miktarda muz

* ayva

* elma

* armut

* portakal n kuru kayısı