kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"AK Parti bizim hesaplarımızın da üstünde oy aldı"

Yeni Haber
Amerika Birleşik Devletleri'nin Adana Konsolosu Eric Green, AK Parti'nin kendi hesaplarının da üstünde oy aldığını dile getirdi. ..
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu'nu ziyaret ederek, seçimdeki başarılarından dolayı kutlayan Konsolos Eric Green, "Seçimlerde aldığınız oy oranı bizim hesaplarımızın 2 -3 puan üstünde çıktı. Seçimdeki bu başarınızdan dolayı sizi kutluyoruz." dedi.

AK Parti İl Başkanı Attaroğlu ise halkın AK Parti'ye gösterdiği teveccühe layık olacaklarını belirterek, sandıktan çıkan iradeye kimsenin söz söyleme hakkı bulunmadığını ifade etti. Hükümetin öncelikle işsizlik ve terör konusu üzerinde yoğunlaşacağını kaydeden Attaroğlu, "Her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiği bir ortamda Adana'da da oyumuzu artırdık. Bu sonuç bizim için kesinlikle sürpriz olmadı. Yaptırdığımız anketlerde bu yüzdenin çıkacağını bekliyorduk. Hem solun hem de MHP'nin kalesi olan Adana'da da AK Parti başarılı olarak 6 milletvekilini Meclis'e göndermiştir. Bu başarı değil de nedir?" diye konuştu.

Halkın verdiği güven ile Türkiye'nin yoluna devam ettiğini kaydeden Attaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kişi başına düşen gelir 2 bin 500 dolardan 6 bin dolara yaklaştı. Hedef 10 bin dolardır. Bu hedefimize ulaştığımız zaman göreceksiniz ülkemizde birçok sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Türkiye'de öncelikli sorunumuz işsizlik ve terördür. Bunları da çözerek, kaynakları halka aktaracağız. Zaten halkımız bize tekrar güven vererek istikrarı desteklemiştir."
Konsolos Green, bir süre önce yeni binaya taşınan AK Parti il teşkilatına binanın hayırlı olması temennisini de iletti.