kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"Evliliğimi yıpratmak istiyorlar"

Yeni Haber
Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy ile evlenen ve önceki gün amatör bir kameraya bir kızla samimi şekilde görüntülenen Armağan Uzun, söz konusu görüntülerle evliliğinin yıpratılmak istendiğini söyledi.

Amatör bir kamera tarafından bir bayanla samimi şekilde görüntülenen Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun, konuyla ilgili olarak İzmir'de basın toplantısı düzenledi. Göztepe'de bulunan Bonzai Kafe'de saat 01.45 sularında düzenlenen toplantıda elindeki metni okuyan Uzun, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Sözlerine, "soru almıyorum, sadece açıklama yapacağım" diye başlayan Armağan Uzun, "Görsel ve yazılı medyada benimle ilgili gerçek dışı ve amacından saptırılmış bu görüntüler, söylemler tamamen amacını aşmıştır" dedi. Kendisinin Bülent Ersoy ile evlenmeden önce halkın içinden geldiğini ve halkın içinden biri olduğunu ifade eden Uzun, "Dolayısıyla benim arkadaş çevrem ve kendime ait bir hayatım vardı. Bu şöhret denilen gömleği ben Bülent hanımla tanışınca giydim. Sizler şimdi birdenbire benim arkadaş çevremden ve önceki hayatımdan kopmamı istiyorsunuz. Ben her fırsatta çok samimi ve çok sıcakkanlı bir insan olduğumu dile getirdim. Önceden tanıdığım samimi olduğum kız arkadaşımla görüşmemiz esnasında neden diğer arkadaşımın görüntüsü çekilmemiş? Çünkü bunu amacından çıkarmak isteyen, sırtından pirim yapmak isteyen ve evliliğimi bu şekilde yıpratmak isteyen insanlar benim bu samimi davranışımı şu an koz olarak kullanmışlardır" diye konuştu.

Evliliğini, kına, nişan ve nikah gibi toplumsal değerlerle yaptığını hatırlatan Uzun, "Böyle bir erkek, uluorta başkasıyla aşk yaşayıp bu emeği yıkar mı? Lütfen arkadaş canlısı olduğumu, samimi ve sıcakkanlı olduğumu arkadaşlarımın bana çok yakın olduğunu kimse ters açıdan fotoğraflarla, çekimlerle ve üstüne yorum yaparak yıpratmasın. Bu olayda incinen çok sevdiğim eşim Bülent Ersoy hanımefendiden ve bu olaya dahil olan arkadaşım ve ailesinden çok özür diliyorum. Lütfen beni anladığınız gibi değil anlatmak istediğim gibi anlayın" dedi. Uzun, elindeki metni okuduktan sonra basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.