kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Plaja alınmayınca Maki Otel'i bastılar

Öner ÖNGÜN Alp ARBAK
Yanında bayan olmadığı gerekçesiyle otele alınmayan grup oteli bastı Üç kişi yaralandı. Çakıcı'nın oğlu ve 6 kişi gözaltında..
Bodrum Türkbükü'nün en ünlü otellerinden birisi olan Maki Otel'i basan bir grup korkulu saatler yaşanmasına neden oldu. Otele zarar veren saldırganların ateş açması sonucu biri ağır 3 kişi yaralandı. Sosyetenin gözde otellerinden Maki Otel'deki olay şöyle meydana geldi: İddiaya göre otelin plajına sabah saatlerinde gelen dört kişi yanlarında bayan bulunmadığı ve kıyafetlerinin düzgün olmadığı gerekçesiyle dışarı çıkarıldı. Otel sahibi Ali Şahinler'in bu dört kişiyi dışarıya çıkarttırması üzerine aynı kişiler saat 18.15 sıralarında 5-6 araçla yine otele geldiler. Yanlarına dört kişi daha alan grup otelin Beach bölümündeki bütün camları ve bardakları kırdılar. Daha sonra otel bölümüne geçen saldırganlar havaya ateş açtı. Bu sırada oteldeki müşterilerin büyük bir panikle kaçtığı, kurşunlardan dolayı camların kırıldığı görüldü. Olayda Deniz Barış, Aydın Kalkan ve Aytekin Dörtyol yaralandı. Deniz Barış'ın ameliyata alındığı, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TATLISES ALMAK İSTEMİŞTİ
Jandarma olayla ilgili olarak Alaatin Çakıcı'nın oğlu A. Ç.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı. Polis yaptığı inceleme sonucunda otelde 2 A.Ç'nin üstünde bir ruhsatsız silah ele geçirdi. Bu arada otel sahibi Ali Şahinler ve yeğeni Yılmaz Manisalı'nın bu olay üzerine Zodiac botla kaçırıldığı öğrenildi. Şahinler'e ait olan otel, İbrahim Tatlıses tarafından satın alınmak istenmiş, ancak Tatlıses paranın tamamını ödeyemeyince taraflar arasında ihtilaf çıkmıştı. Tatlıses'in ödediği paranın iadesini sağladığı iddia edilmişti.
Haberin fotoğrafları