kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KEMİKTEKİ İLTİHABI KURUTTU.... Prenses Martha Louise'in görümcesi Mette (solda) Martha'nın leğen kemiğindeki iltihabı elleriyle iyileştirdiğini anlattı.

Prenses görümcesini "elleriyle" iyileştirmiş

DIŞ HABERLER
Meleklerle konuşabildiğini söyleyen Norveç Prensesi Martha Louise şimdi de ellerinin "şifalı" olduğunu kanıtladı. "Şifalı Prenses"in görümcesi Prenses Mette, biyografisinde Martha tarafından kendisine yapılan tedaviyi anlattı. Prenses Martha Louise'in normalden çok daha sıcak elleri olduğunu söyleyen görümcesi, "Sanki içlerinde minik güneşçikler var. Leğen kemiğimde oluşan iltihaplanmayı elleriyle tedavi etti" dedi. Bu "alternatif tedavinin" kendisinde en başta bir parça gerginlik yarattığını da itiraf eden görümce prenses, "İnanması çok zor ancak gerçekten de ellerinde tedavi edici bir güç bulunuyor" diye konuştu.

SİTE KURUP ÖĞRETECEK
Güler yüzüyle çok sevilen Prenses Martha Louise, geçtiğimiz günlerde melekleriyle konuşabildiğini açıklamış ve bu konuda eğitim vereceğini söylemişti. Bu amaçla bir de internet sitesi kuran prenses, önümüzdeki ay alternatif tedaviyi de kapsayan eğitimlerine başlayacak. Konuyla ilgili bir de kitap yazan prensesin kurs kayıtlarının şimdiden dolduğu belirtildi.
Haberin fotoğrafları