kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
76 yaşındaki usta senarist ve yönetmen Safa Önal, Yeşilçam starlarının 'Hicran Sokağı' filmi için verdiği destekten çok duygulanmış.

Sektörden kimseyle aşk ilişkim olmadı!

* Özel hayatınız hakkında fazla bilgi yok. Evli misiniz? İki kez evlendim. İki eşimden de ayrıldım. İlk eşimden çocuğum yok, ayrılma nedenlerimden biri de odur. İki eşim de sinema camiasından değildi, bu sektörden kimseyle duygusal ilişki kurmadım. Bu da bana artı puan getirdi. Oysa bugünün şöhretlerine baktığınızda devamlı aşklar içindeler.

AZ ZAMANIM KALDI

* Bir oğlunuz var galiba, kaç yaşında? Oğlum Umut 34 yaşında. Hayatta bir tek onun için yaşıyorum. Şimdi yeniden bir meslek, yeniden bir eş seçemem. Neye bakıyorsam, hepsi arkamda kaldı. Önümde az zaman var... Bunu kabullenmeliyim.

* Umut da sinemacı mı? Hayır. Üniversiteyi bitirdi. Ben bu camiaya girmesini çok istedim ama o girmedi. Çok yakışıklıydı. 4-5 yaşında çocuk oyuncuların çok revaçta olduğu bir dönemde onu filmde oynatmak istediler ama o oynamadı. 'Hicran Sokağı'yla ise ben yapımcısı olduğum için ilgileniyor.

* Peki 'Hicran Sokağı'nda oğlunuz da oynayacak mı? O perde arkasında olur ama ben anı olsun diye bir plan kameranın önünden geçebilirim. Montajda da belki o bölümü atabilirim. Benim amacım bu orta çaplı bir film çekmekti ama buna Yeşilçam izin vermedi. Arkadaşlarım 'Sen 54 yıl bize hizmet ettin, biz de sana bir şeyler yapalım' dediler. Bu beni çok duygulandırdı.