kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Evleri bir, hatta bazen yatakları da. Ama yaşamları ve tercihleri bambaşka. Onlar evli ama bekar! Yeni Aktüel'in ortaya çıkardığı bu yeni ilişki tipi, ailelerinin gözünde evli olup özgürlük isteyenlerin tercihi..
Son ilişki trendi olan naylon evlilik, artık birçok çiftin tercihi... Bazısı mecburiyetten boşanmıyor ve aynı evde ilişkilerini sürdürüyor, bazısı ise ailesine ve çevresine karşı kamuflaj için bu yolu seçiyor... Örnek mi?... 15 yıllık evli ama son dört yıldır evli ama bekar' yaşayan 35 yaşındaki pazarlama müdürü Billur K.'nın evliliğinin beşinci yılına kadar her şey güzeldir. Ama o yıllar sonra kişiliğinin evliliğe uygun olmadığını düşünür. İlişkiye renk gelsin diye köpek alırlar ama birbirlerine değil köpeğe bağlanırlar. Dört yıl daha geçer; artık aşk dostluğa dönüşmüştür.

KABULLENMİŞLER!

Bir gün resim kursunda bir ressamla tanışır Billur K. İlk kez aşık olduğunu fark eder. Sevgilisi boşanmasını ister. Ailesinin bunu kaldıramayacağını anlatır ve onu ikna eder. Zaten sonradan eşinin vereceği tepki, onları rahatlatır: "Sevgilimden bahsetmedim ama boşanma konusunda ısrar ettim. Boşanmadan böyle yaşayabileceğimizi söyledi." Bir süre sonra işinden ayrılıp bir de üzerine kayınvalidesi kalp krizi geçirince, onların evine taşınılır... "Ara sıra eşimin de flörtleri oldu. Birkaç kez boşanmayı planladık ama ailelere acı yaşatmak istemiyorduk." Billur K. hâlâ eşinin ailesiyle yaşıyor. Eve misafir geldiğinde mecburen eşiyle aynı yatakta yatıyor. Birbirlerinden nefret de etmiyorlar, birarada yaşamak onlar için çekilmez de değil...