kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Filmde Ferdi Akarnur ve Süleyman Turan gibi deneyimli oyuncular da rol alıyor.

Hikâyesi ve anlatımı 'Eşkıya'dan farklı!

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
'Kabadayı'nın yönetmeni Ömer Vargı ve başrol oyuncusu Şener Şen, "Filmi 'Eşkıya'ya benzetenler yanılıyor" dedi..
Yeni sezonun en iddialı filmlerinden biri olması beklenen 'Kabadayı'nın 8 haftadır devam eden çekimleri tamamlandı. Filmcass ile Fida Film'in işbirliğinde çekilen ve aralık ayında vizyona girmesi hedeflenen filmin, 2007 sinema sezonuna damgasını vurması bekleniyor.

SENARYOSU TURGUL'DAN
Senaryosunu Türk Sineması'na 'Eşkıya', 'Gönül Yarası', 'Fahriye Abla' ve 'Muhsin Bey' gibi unutulmaz eserler kazandıran Yavuz Turgul'un kaleme aldığı filmi Ömer Vargı yönetiyor. Filmde başrolleri ise Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan paylaşıyor. Film, eski bir kabadayı ile mafya için çalışan bir adamın arasındaki çatışmayı anlatıyor.

ŞENER ŞEN PAYLAŞILAMIYOR
Final sahneleri Haliç'te çekilen filmin setine gittiğimizde ilk dikkatimizi çeken tüm oyuncuların Şener Şen'le yan yana gelmek için fırsat kolladığı oldu. Filmin genç oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu ve Aslı Tandoğan, deneyimlerinden yararlanmak için usta oyuncunun dizinin dibinden bir an olsun ayrılmıyor. Disiplini ve pozitifliğiyle sete renk katan Şen, arkadaşlarını rolleri hakkında yönlendirmekle kalmıyor, onlara nasıl fotoğraf çektirmeleri gerektiği konusunda tüyolar da veriyor.

HİÇBİR BENZERLİK YOK!
'Kabadayı'da rol aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Şen, tek sıkıntısının kamuoyunda filmin 'Eşkıya' filmiyle benzer bir senaryoya sahip olduğu yönünde bir hava esmesi olduğunu söylüyor. Bu konuda yönetmen Ömer Vargı da usta oyuncuyla aynı endişeyi paylaşıyor. İkili, "Bu film 'Eşkıya'ya hiç benzemiyor. Hikayemiz de anlatımımız da çok farklı" diyor.
Haberin fotoğrafları