kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tacize pabuç bırakmadı

Öner ŞAN MERKEZ
22 yaşındaki genç kız kendisini taciz edip kaçan genci kovalayarak polise yakalattı. Gözüne biber gazı sıkılarak yakalanan tacizci gözaltına alındı..
Antalya'da özel bir firmada çalışan 22 yaşındaki genç kızın yolunu Güllük Caddesi'nde kesen Burak Bitap isimli genç, kıza "Benimle çıkar mısın" dedi. Ret cevabı almasına rağmen ısrarlarına devam eden tacizci, iddiaya göre genç kızın göğüslerine dokunmak istedi. Çantasıyla tacizciye vuran E.D., bir yandan da bağırarak çevresinde bulunanlardan yardım istedi. Tacizci, gördüğü tepkinin ardından koşarak kaçmaya başladı.

ÖZÜR DİLEDİ AMA FAYDA ETMEDİ
Genç kız tacizcinin peşinden koşarken bir taraftan da cep telefonu ile polisi arayarak, eşkal verdi. Bölgeye yönlendirilen yunus timleri, 20 yaşındaki Burak Bitap'ı gözüne biber gazı sıkarak yakaladı. Hırsızlık ve yaralama suçlarından sabıkası olduğu belirlenen tacizci yaptıklarından pişman olduğunu belirtip özür diledi, ancak gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Başına gelenlerden sonra gözyaşlarını tutamayan genç kız ise tacizciden şikâyetçi olduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları