kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Stüdyoyu terk etme modası

SON zamanlarda televizyon stüdyolarında kıvılcımlar çakıyor. Adeta yüksek gerilim hattı üzerinde yaşanan sunucu-konuk diyalogları genellikle konuğun stüdyoyu terk etmesiyle sonuçlanıyor. Bunlardan en sonuncusu da önceki gece Kanal D ekranlarındaki Dobra Dobra programında yaşandı. Müge Anlı ile Pakize Suda'nın sunduğu programa önce Nihat Doğan konuk oldu ve Seda Sayan'ın kapısından kovulduğunu itiraf edip, "Seda Hanım'ı seviyorum. Onun kapısına gitmek de onun tarafından kovulmak da onun için ağlamak da benim için onurdur" dedi. Ardından Levent Kırca stüdyoya geldi. Kırca, Nihat Doğan'ın olacakları bile bile bu programa katıldığını söyleyince sunucu Müge Anlı ile arasında ilginç konuşmalar yaşandı.
MÜGE ANLI: Sizin hakkınızda da bir sürü şey var.
LEVENT KIRCA: Dağarcığı dolu karının. Hemen döndü, soktu beni ana kraliçe... Sen de kocanı boşamışsın. Seni bir çocukla kapının önüne koymuş diye duydum.
ANLI: Beni ayrılmaya çalıştığım kişiyle vuramazsınız.
KIRCA: (Stüdyoyu terk ederken) Ben gidiyorum. Nereden düştüm lan buraya? Hiç bana göre bir yer değil. Bu konuştuğumuz konular bana çok ters. Böyle bir ortamda olmak istemiyorum. Ben nasıl düştüm buraya? Burası "düşülecek" bir yer!..
PAKİZE SUDA: Herkese hakaret ederek gidiyorsun ama?..
ANLI: Hiç kimseye hakaret etmedi. Sadece benim özel hayatıma hakaret etti. Sunucu Müge Anlı daha sonra stüdyoyu terk eden Kırca'ınn ardından şunları söyledi: "Levent Kırca alkollü müydü diye seyircilerimiz sormuş. Biz hiçbir şey söylemiyoruz. Kararı izleyicimize bırakıyoruz..." Ben de "magazin programı" adı altında ekrana sürülenlerle ilgili kararı izleyicilere bırakıyorum...