kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İkebana Evleri, Japonlarla konut turizmini başlattı

Güneri İnşaat'ın Japon kültüründen esinlendiği projesi İkebana Evleri, İstanbul'a gelen turistler tarafından ziyaret edildi..
İLİŞKİLİ HABERLER
İkebana Evleri, Japonlarla konut turizmini başlattı
Güneri İnşaat'ın mimarisinde Japon esintileri taşıyan projesi İkebana Evleri, İstanbul'a gelen Japon turistlerin gezi turuna eklendi. 11 Temmuz'da bir grup turist Bahçelievler'deki inşaat alanına gidip, örnek daireleri ve örnek bahçe düzenlemelerini gezdiler. Japonca 'çiçek düzenleme sanatı' anlamına gelen İkebana Evleri' Japon kültürüne uygun inşa ediliyor. Japon Mimar Tatsuya Yamamoto ve Türk Mimar Gökhan Aktan Altuğ'un birlikte tasarladıkları proje 44 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor ve 8 blokta toplam 300 daireden oluşuyor.

Erken teslim
Projede yeşil alan olarak ayrılan 14 bin metrekarelik bölüm Japon bahçesi olarak düzenleniyor. Burada büyük süs havuzları ve zen bahçesi de yer alıyor. İkebana Evleri'nin satışında, ev satışı kadar gelecekte sakinlerinin bir birleriyle huzurlu bir ortamda yaşamalarının da önemine dikkat çeken Güneri İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Tuba Elmas, İkebana Evleri Projesi'nde dairelerin teslim tarihini Kasım 2008'den, Haziran 2008'e çektiklerini de belirtti.

Vade farksız kampanya
İkebana Evleri projesinde 24 aydan başlayıp 120 aya kadar uzanan vadelerde ödeme planı hazırlayan Güneri İnşaat, daire fiyatının yüzde 30'unu peşin ödeyip 24 ay vadede ödeme yapanlar ile ödeme planını 36 aya yayıp daire fiyatının yüzde 50'sini peşin ödeyen müşterilerinden vade farkı alınmıyor.
Haberin fotoğrafları