kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ardenia Park'ın bahçeli evleri yılsonunda teslim

Tim İnşaat'ın Çekmeköy'deki projesi Ardenia Park Evleri'nde inşa edilen geniş bahçeli villalar yılsonunda tamamlanıyor. Projede konut fiyatları 600 bin ile 1.4 milyon YTL arasında..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ardenia Park'ın bahçeli evleri yılsonunda teslim
nkara'da önemli projelere imza atan Tim İnşaat, İstanbul Çekmeköy'de Ardenia Park Evleri'ni inşa ediyor. Seri üretim ile gerçekleştirilen büyük yerleşkeleri tercih etmeyenler için özel olarak hazırlanan bu proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, 17 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor. Ardenia Park Evleri, 15 adet villa ve 8 adet dubleks daireden meydana geliyor.

En küçük konut 4 odalı
Kaliforniya tarzı mimarisi ile dikkat çeken projede yer alan konutlar 4+1'den 6+2'ye kadar değişik sayıda oda alternatifleri ile üretiliyor. Villa ve dubleks dairelerden oluşan projede konutların büyüklükleri ise 210 metrekareden 530 metrekareye kadar çıkıyor. Ardenia Park Evleri'nde yer alan tüm konutların geniş odaları ve büyük bahçeleri bulunuyor.

Ev sahibi kendi dizaynını da yapıyor

Şehrin yakınında olan fakat karmaşadan uzaktaki projede 24 saat kameralı güvenlik sağlanıyor. Ayrıca; yangın, doğalgaz ve hırsız alarmı da bulunan Ardenia Park Evleri'nde spor merkezi, havuz ve diğer spor alanları da yer alıyor. Projeden konut almak isteyenler anahtar teslim uygulamasından yararlanabildiği gibi iç mekanı kendileri dizayn etmek isteyenler bu tercihlerini de hayata geçirebiliyor. Projede kullanılan tüm mutfak, banyo ankastreler ise özel ithal markalardan seçiliyor.