kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Marshall, Kalamış'ta ev estetik merkezi açtı

Marshall Key Showroom'a gidenler istedikleri renkte boya üretip evlerinin duvarlarında nasıl olduğunu görebilecek ve iç mimarlardan danışmanlık alacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Marshall, Kalamış'ta ev estetik merkezi açtı
Türkiye'de boya sektörünün öncü isimlerinden Marshall, bir ilki gerçekleştirerek dekorasyonda renk kullanımı ve boya uygulaması ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen bir ev estetik merkezi kurdu.

Ücretsiz iç mimari danışmanlığı
İstanbul Kalamış'taki Marshall Key Showroom, 200 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Yaşam alanlarını kişinin beğenisine uygun şekilde renklendirmek için konumlandırılan Marshall Key Showroom'da bedelsiz iç mimari danışmanlık hizmeti de verilecek. Showroom'a giden tüketiciler, iç mimarlardan renk ve dekorasyonda kullanımı hakkında fikir alacak. Mimarlar, hangi rengin eşyalarla uyumlu olacağının belirlenebileceği renklendirme programları, ücretsiz keşif hizmeti gibi birçok konuda kendilerine danışanlara yardımcı olacak. Showroom'da ayrıca, Marshall Boya eğitim sertifikası ve ferdi kaza sigortasına sahip ustalar ve bayi temini, yıl içinde birçok kez düzenlenecek olan renklerin makyaj, dekorasyon, giyim gibi çeşitli alanlarda kullanımı konusunda bilgi vererek renk bilincini artırıcı moda ve aktivite günleri de gerçekleştirilecek. Tel: (0 216) 337 47 70