kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Anne olduktan sonra kendini tanrıça gibi hissettiğini söyleyen Ergen, evin kedisi Lokum’la...

'Erdoğan oldum diye oyum değişmez'

- Siz Mustafa Erdoğan'la evlenince, bir 'Erdoğan ailesine gelin gitmek' meselesi yazılıp çizilmeye başlandı. Geçenlerde de Ahmet Hakan, " Eğer 'Erdoğan ailesi'ne gelin gitmeseydi, oyunu Cem Uzan'a bile verecek denli bilinç yoksunu bir görüntü çizebilirdi..." diyordu sizin için. Nedir Erdoğan ailesinin sırrı, bize bir anlatır mısınız?
- Nasıl anlatayım, bir şey yok ki... Birbirimizden bir farkımız olduğunu düşünmüyorum. Mustafa'yla bizim aramızda böyle bir kişilik çatışması yok ki, bu bir soyadı çatışmasına kadar gitsin. Eğer ben 'Erdoğan' ailesine gelin gittiysem, Erdoğan ailesi de bir 'Ergen' gelin almıştır. Gülben'i de gelin almak çok kıymetli bir değerdir, Gülben'in gelin gittiği aile de çok değerlidir. Benim oyumda da 'Erdoğan' soyadlı biriyle evlendiğim için hiçbir değişiklik olmaz. Ben doğduğumdan beri laik Türkiye Cumhuriyeti için oy verecek bir yapıya sahibim, böyle yetiştirildim. Ama ne yazık ki Gülben'in 17 yıl içerisindeki gelişimine baktığında, insanlar buna sebepler bulma ihtiyacı duyuyor. Bana şöyle bir soru sorulmuştu, "Mustafa Erdoğan'la sınıf mı atladınız?" diye. Sınıf atlamak ne demek? Biz aşık olduk. Ben aşk evliliği yaptım, mantık evliliği değil.

- Eşinizin ailesiyle ilişkileriniz nasıl, samimi mi yoksa mesafeli mi?
- Bir kere eşimin anne ve babası Antalya'da oturuyor, dolayısıyla çok bir arada olmamız mümkün değil. Belli zamanlarda bir araya geliyor ve bu zamanı gayet iyi geçiriyoruz. İki kayınbiraderim de (Yılmaz ve Deniz Erdoğan) çalışan ve yoğun insanlar. Yani çalışan ve daha az görüşen insanlar olarak, sorun yaşamamız mümkün değil. Ama şunu söyleyebilirim ki, hepsi çok sıcak insanlar. Benim de sıcak ve samimi insanlarla asla sorunum olmaz zaten.

- Peki, Yılmaz Erdoğan'ın eşinden boşanacağı haberlerinin aslını sorsam?
- Yok öyle bir şey. Şu an evlerinin dekorasyonunu değiştiriyorlar. Bu arada Yılmaz Çeşme'ye gitmiş, gelinimiz de arada İstanbul'a gidip geliyor buradaki işler için. Sanırım, bu yoklukta yakıştırmışlar öyle bir şeyi. Alakası yok, çok iyi anlaşıyorlar ve birbirlerine pek de aşıklar, ben size onu söyleyeyim!