kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Samimiyetimle sorunum yok'

- Sizin, bebeğinizi bile elinizde dekor olarak taşıdığınızı, her şeyin bir resim olduğunu söyleyenler var...
- O magazin programında beş dakika daha fazla görünmek için benim adımı ve benim için bu kadar kutsal olan çocuğumu malzeme yapabiliyorlarsa ben ne yapmalıyım, gerçekten bilmiyorum. Ben şu anki mutluluğum için Allah'a nasıl şükredeceğimi bilmez, hatta zaman zaman mutluluktan ağlarken, televizyonda "Lahana bebek, dekor bebek," sözlerini duyunca donup kalıyorum. Çaresiz bir durumdayım gerçekten.

- Neden üzerine gelinen ve eleştirilen genellikle siz oluyorsunuz, bunu hiç düşündünüz mü?
- Çünkü benden bir tane daha yok. Ben çok farklıyım; hayattaki duruşumla, yaptığım işlerle, samimiyetimle.... Kaliteliyim ve bunu her yerde korumaya çok özen gösteriyorum. Mesleğimde çok iyi bir yerdeyim, evliliğim ve hiçbir sanatçı eşine benzemeyen, sayılan bir eşim var, e bir de çocuğum... Daha ne olsun? Ama iyi insan olurlarsa onlar da tüm bunlara sahip olur. Önce iyi insan olsunlar.

- Bir de insanlar hep şüpheyle bakıyor sizin samimiyetinize... "Çok yapmacık," diyorlar, bundan ne kadar rahatsızsınız?
- Ben kendi mücadelemi verdim, samimiyetimle ilgili hiçbir sorunum yok. Asıl benim ismimin yanında duran isimler samimi değil... Ekranın içine bakarak yalan söylüyorlar. Onlarla yan yana anıldığım için zaman zaman onların eksilerini yüklenmek zorunda kalıyorum maalesef. Ama konu sadece ben olursam, bu yargısız infazlar da biter!