kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Herkes patates gibi olacağımı sanıyordu'

- Sibel Can'ın albümünü beğenmediğinizi söylemişsiniz... Bu polemiklerin içinde yer almak sıkıcı değil mi?
- İnanılmaz canım sıkılıyor bu tür haberlere... Bana son dönemde çıkan albümleri sordular ve ben sadece çok beğendiğim bir albüm olmadığını söyledim. Ertesi gün gazetelerde, "Gülben Ergen'den Sibel Can'ın albümüne taş," diye çıktı! Ben hiçbir ismi almadım ağzıma, üstelik Sibel Can'ın sesine diyecek bir şeyim elbette ki olamaz.

- Siz bugüne dek hep çok başarılı albümler mi yaptınız?
- Evet. Ben bütün albümlerimi hep inanarak ve önemseyerek yaptım. Sıradan olduğunu düşündüğüm bir şeyi asla insanların karşısına çıkarmam. Şarkı seçiminde çok başarılı olduğuma inanıyorum. Beş albümümün toplam satışı 1 milyonu aşar, bu rakam küçümsenemez.. İki saatlik bir konserde sadece Gülben Ergen şarkıları okumak da çok önemlidir.

- Bu arada mayolu fotoğraflarınızı konuşuyor herkes fotoshoplu mu, değil mi diye... Bunlar konuşulurken siz neler hissediyorsunuz?
- Bir kere şunu söyleyeyim, o fotoğraflar hiçbir şekilde fotoshoplu falan değil. Herkes doğumumdan altı ay sonra benim patates gibi, elbiselerine sığmayan, alaturka bir görüntü sergilememi bekliyordu ama öyle olmadı. İnanamadıkları şey bu, o yüzden 'foto-shopludur' diyorlar. Ama resimler çok güzel, bakmaya devam etsinler ve de konuşsunlar, hiç bozulmuyorum!