kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kalabalık kadrolu komedilerin oyuncusu Şafak Sezer, 'sahte papaz'ı oynadığı 'Kutsal Damacana' ile izleyicileri gülmekten kırıp, geçirmeye kararlı.

'Kutsal Damacana' ile başrole yükseldi

MEHMET ÇALIŞKAN
Komedi filmlerinin vazgeçilmez ismi Şafak Sezer, 14 yıllık oyunculuk hayatında ilk kez başrole yükseldi. Sezer, 'Kutsal Damacana' filmi ile kariyerinde yeni bir dönem başlattı..
Aralarında yeni dönem 'Hababam Sınıfı' serisinin de olduğu pek çok komedi filminde rol alan Şafak Sezer, sanat hayatının 14'üncü yılında muradına erdi! Beyazperdedeki neşeli tiplemeleriyle tanınan Sezer, Kamil Aydın'ın yönettiği 'Kutsal Damacana' filmiyle ilk kez başrol oyunculuğuna yükseldi.

OYUNCULARI DA KENDİSİ BELİRLEDİ
Bu gelişmenin en önemli nedeni ise; filmin yapımcısı Şenol Zencir'in 'Kutsal Damacana'nın oyuncu kadrosunu belirleme görevini Şafak Sezer'e vermesi oldu. Filmin cast'ını oluşturan Sezer, ilk kez başrol oynayacağı filmdeki çalışma arkadaşlarını seçme lüksünü de bu sayede kazandı. Sezer filmde; şans oyunlarından kazanacağı paralarla hayatını yaşamayı hayal eden ve bu amaçla 'sahte papaz' olmayı bile göze alan eski gemi tayfası Fikret'i canlandırıyor.

FİLM 21 ARALIK'TA VİZYONDA
Fantastik komedi türündeki 'Kutsal Damaca'na, 21 Aralık'ta 11 Avrupa ülkesiyle aynı anda vizyona girmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Ahmet Yılmaz'ın yazdığı filmde, başlıca rolleri şu isimler paylaşıyor: Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Büşra Pekin, Yıldırım Memişoğlu, Ercan Saatçi, Yıldo, Önder Açıkbaş ve Settar Tanrıöğen.
Haberin fotoğrafları